Jenny

2 jaren 3 weken
East Flanders
27 visits
Over mij
Jenny
Geplaatst

Naam: Jenny

Geboortedatum:  geschat 2010

Geslacht: kattin

Vrij: onmiddellijk

Gesteriliseerd : ja

Gechipt en geregistreerd: ja

Gevaccineerd: 1x

Kan omgaan met kinderen: geen jonge kinderen

Kan omgaan met honden: ja, rustige honden

Kan omgaan met katten: ja

 

Deze kat verblijft te Gent.

 

Voor deze kat zoeken we een thuis waar ze vooral binnen kan blijven.

Jenny kan alleen geplaatst worden als haar nieuwe baasjes ook veel tijd met haar kunnen doorbrengen. Als ze lange dagen alleen zou zijn dan wordt ze enkel geplaatst als ze nog een andere kat aanwezig is. 

 

Karakter en achtergrond van de kat:

Jenny werd gevonden bij een grote groep zwerfkatjes. Ze had al verschillende nestjes gehad en werd gevangen zodat ze gesteriliseerd kon worden. Ze bleek een heel lief katje te zijn en daarom zetten we haar niet terug maar kwam ze in opvang. En dat was de juiste beslissing want ze was zo blij om binnen te zijn. Ze nestelt zich graag in een zacht mandje en wanneer de opvangmama haar kamer binnenkomt komt ze meteen aangelopen om gestreeld te worden. 

Jenny is een heel klein katje, ze is rustig van aard en heel erg lief. Ze schiet goed op met andere katten en is heel erg verdraagzaam. In het begin was ze bang van de honden maar ook dit lukt nu al vrij goed. We willen voor haar een rustige thuis waar ze veel liefde zal krijgen.  

 

Jenny is ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.Hij werd getest op aids en leucose en testte negatief. Er zijn geen speciale behandelingen of verzorgingen meer nodig ten gevolge van de operatie die hij onderging.

 

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van € 125.

 

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch na gegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort

Voor meer info kan je contact opnemen met Melanie op het nummer 0486/449624 tijdens werkdagen tussen 18u en 21u en in het weekend tussen 10u en 21u.

Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnr en voor welke kat je belt achter te laten

indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

Http://www.katzoektthuis.be

Mijn looks
Kat
Volwassen kat
Kattin
Sociaal gedrag
Niet OK met kinderen (-10 jaar)
OK met kinderen (+10 jaar)
Sociaal met honden
Sociaal met katten
Samenleven met jouw familie
Ideale binnenhuiskat
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Gesteriliseerd
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm