Tara

1 week 5 dagen
Pan-European
20 visits
Over mij
Tara
Gereserveerd

ACE: Tara
Juli 2019, uit het dagboek van Fabienne :

Tara beviel van Tambor, Tete en Toya,... in een stenen bak,...

Tara, een moedertje zoals zoveel anderen, werd wèèr eens zwanger, ongewenst en zonder enige controle,... Ze kreeg haar kittens in een stenen bak waar geen bescherming noch veiligheid aanwezig was,... Toen we dit te horen kregen zijn we zo vlug mogelijk vertrokken om moeder en kittens te redden van wat zou kunnen komen,... Enkele van de kittens waren reeds overleden, mede door de omstandigheden waaronder ze ter wereld kwamen,...

Ze konden gelukkig snel naar een opvanggezin vertrekken waar ze rustig tot zichzelf konden komen en omringd werden met liefde,... Mama is een Siameesje met een zeer zacht en lief karakter, de drie overlevende kittens zijn net als hun
mama erg zachtaardig en nu zonder zorgen, niet wetende waar ze aan ontsnapt zijn,...

Wij willen graag hun wereld redden, ze verzekeren van een toekomst waarin ze alleen maar geluk kennen en baasjes die hen de hemel op aarde bezorgen !!
Tara is een vrouwtje van ca. 1 jaar oud.

Tara is een Siamese: zij is ca. 28 cm hoog en weegt ca. 3 kg.

Tara verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 16287

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de kat. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDEN- EN KATTENLEVENS DOOR ADOPTIE.
In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De a doptiebijdrage voor een kat bedraagt € 210,00 en omvat:
* de reis van de kat vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de vaccinaties voor Leucose, katten- en niesziekte;
* Kittens zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* ontvlooien en ontwormen;
* Europees dierenpaspoort;
* Alle katten zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden en katten (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.
ACE | SHIN levert geen perfecte honden en katten af. Hou er daarom rekening mee dat de dieren door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.
Al onze honden en katten verdienen een liefde- en begripvolle thuis.
Hebt u interesse in deze kat of in een van onze andere katten ? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de kat en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Meer info over de adoptieprocedure vindt u op onze website: www.ace-charity.org

'Voor meer informatie over 'Tara' gelieve te mailen naar adopties.katten@ace-charity.org'

Mijn looks
Kat
Puber
Kattin
Sociaal gedrag
OK met kinderen (-10 jaar)
OK met kinderen (+10 jaar)
Omgang met honden onbekend
Sociaal met katten
Samenleven met jouw familie
Binnenkat, maar moet buiten kunnen
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Gesteriliseerd
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm