Nata

2 weken 1 dag
Pan-European
3 visits
Over mij
Nata
Beschikbaar voor adoptie

ACE: Nata
Nata een hele jonge poes die gevaar liep om zwanger te worden en weer een nestje onaangekondigde wereldburgertjes op de wereld te zetten kwam bij ons binnen nadat we ze konden vangen in aan kattenval. Nata is een rustige poes, graag bij je maar is geen grote kroeler die heel de dag op schoot wil, ze wil er zijn, laat zich strelen en knuffelen maar zij bepaalt hoelang en hoe, alhoewel het elke dag beter gaat willen we dit toch even vermelden, zeker dat dit nog beteren gaat, ze heeft ook heel wat mee gemaakt. Het is zeker dat ze ergens thuis is geweest, want ze kent een huis en voelt zich hier best maar heeft tijd en geduld nodig om helemaal thuis te komen,....wie dat aankan en hieraan wil werken maakt onze Nata de gelukkigste poes,...
Nata is een vrouwtje van ca. 1 jaar 1maand oud.

Nata is een european shorthair: zij is ca. 28 cm hoog en weegt ca. 3 kg.

Nata verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 16283

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze adve rtentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de kat. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDEN- EN KATTENLEVENS DOOR ADOPTIE.
In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een kat bedraagt € 210,00 en omvat:
* de reis van de kat vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de vaccinaties voor Leucose, katten- en niesziekte;
* Kittens zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebe uren;
* ontvlooien en ontwormen;
* Europees dierenpaspoort;
* Alle katten zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden en katten (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.
ACE | SHIN levert geen perfecte honden en katten af. Hou er daarom rekening mee dat de dieren door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.
Al onze honden en katten verdienen een liefde- en begripvolle thuis.
Hebt u interesse in deze kat of in een van onze andere katten ? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de kat en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Meer info over de adoptieprocedure vindt u op on ze website: www.ace-charity.org

'Voor meer informatie over 'Nata' gelieve te mailen naar adopties.katten@ace-charity.org'

Mijn looks
Kat
Puber
Kattin
Sociaal gedrag
OK met kinderen (-10 jaar)
OK met kinderen (+10 jaar)
Omgang met honden onbekend
Sociaal met katten
Samenleven met jouw familie
Binnenkat, maar moet buiten kunnen
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Gesteriliseerd
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm