Mazhor Kruising

2 weken 4 dagen
Limburg
60 visits
Over mij
Mazhor
Beschikbaar voor adoptie

Info:

Mazhor in NL sinds 14 juni 2019

Update juli 2019
De foster mama vertelt: Mazhor is verwend geweest: veel knuffels, geen grenzen en weinig tot nooit buiten. Mazhor is een uitdaging! Wie heeft zin om met deze jongen aan de gang te gaan?!

Als pup heeft hij niet goed geleerd wat de grenzen zijn in het moeten luisteren. Mazhor is absoluut lief maar dwingend. Als hij zijn zin niet krijgt, gaat hij (hard) blaffen. Of hij tikt je aan met zijn poot. Met de wandeling kan hij plots een draai geven, rennen, springen omdat hij iets ziet waarvan hij denkt dat het interessant is. Hij hapt in je arm en je moet opletten om niet verward te geraken in de riem.

Dat hij ooit een heupfractuur had zie je aan zijn manier van lopen. Mazhor trekt met zijn poot en lange stukken lopen is hij niet gewend en daar heeft hij ook geen behoefte aan. Hij is graag thuis. Voordat je eventueel naar de hondenschool gaat, zal Mazhor meer rust in zich moeten hebben. Hij is nu één keer geweest en het was voor de omstanders een fantastisch schouwspel ! Voor het foster gezin minder, hij luisterde totaal niet, vond alles interessant. Zijn inborst is absoluut goed, maar zijn oren moeten beter afgestemd worden.

Momenteel woont hij samen met katten, reutjes en een teefje. Dit gaat allemaal goed. Hij kan wel blijven uitdagen om te spelen. Als de andere hond dan aangeeft hier geen zin in te hebben, gaat hij sip liggen om het vijf minuten later opnieuw te proberen. Als je hem ontmoet moet je gewoon van hem houden, hij is super lief maar Mazhor zelf snapt er even niks meer van.

Moskou
Mazhor werd met drie maanden oud gevonden met een heupfractuur. Hij kon absoluut niet bewegen. Mazhor woonde bij een verschrikkelijke sadist die hem weinig tot niets te eten gaf en hem verwond en uitgemergeld op straat heeft gezet. Mazhor is door vrijwilligers meegenomen en naar een dierenarts gebracht. Daar is hij onderzocht, opgelapt en toen in het vliegtuig gestapt, enkele reis naar Nederland.

Nederland
Mazhor is sterk, levendig, nieuwsgierig en kent nog amper commando’s. In nieuwe situaties ‘doet hij maar wat’. Het is duidelijk dat hij niet veel interactie heeft gehad met de echte wereld. Maar daar hij ontzettend lief is, verloopt alles prima, enkel, als je niet sterk bent sleurt hij je wel mee naar datgene waarvan hij op dat moment denkt dat hij er naar toe moet. Mazhor kent dus amper tot geen commando’s, maar is slim en leergierig. Een super kandidaat om mee op hondentraining te gaan.

Houding tov volwassenen: Goed. Mazhor is vriendelijk en een echte allemansvriend. Hij is absoluut een mensenhond. Hij gaat onbevangen op iedereen af.

Houding tov kinderen: Goed. Gezien zijn lompheid adviseren wij Mazhor enkel bij kinderen vanaf 14 jaar.

Houding tov andere honden: Goed. Mazhor leeft nu samen met teefjes en reutjes en vindt het heerlijk om met ze te spelen. Mazhor kan prima als tweede hond worden geplaatst. Hij komt tot rust als hij honden om zich heen heeft. Hij ploft dan neer met een diepe zucht.

Houding tov katten: Het foster gezin in NL heeft ook katten.

Kan alleen zijn: Nu is hij soms alleen met de andere aanwezige honden. Uiteraard moet dit opgebouwd worden.

Autorijden: Goed. Mazhor vindt het heerlijk om mee te mogen gaan en zit rustig achter in.

Gezondheid: Mazhor is gevaccineerd, gecastreerd, gechipt en heeft een dierenpaspoort.

Voorkeur woonomgeving: Mazhor houdt (nog) niet van lange wandelingen. Hij is het liefste lekker in de buurt van de baas, is ook zeer gericht op het gezin. Een grote tuin waar hij kan lopen, liggen, genieten zou fantastisch zijn. In huis is hij heerlijk rustig.

Kennismaken met deze fantastische lieverd? Een gesprek met het foster gezin of een vrijblijvende kennismaking is altijd mogelijk.

www.mymartin.eu/mazhor/

De adoptiebijdrage voor Mazhor is 350,00 euro. Voor dit bedrag heeft u een prachtige, lieve, unieke en mooie hond die ook nog eens gechipt, gevaccineerd en gecastreerd is. Dit is inclusief de reis van Moskou naar Nederland en de bijdrage voor de verplichte

Mijn looks
Hond
Kruising
Reu
Jonge hond
Grote hond (21-50kg)
Sociaal gedrag
OK met kinderen (-10 jaar)
OK met kinderen (+10 jaar)
Sociaal met honden
Sociaal met katten
Samenleven met jouw familie
Normaal energie niveau
Zindelijk
Kan in de auto
Kan een paar uur alleen zijn
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Gesteriliseerd
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm