Garu

2 maanden 3 weken
Pan-European
31 visits
Over mij
Garu
Beschikbaar voor adoptie

ACE: Garu
Garu werd in de tijd geadopteerd door een Parisienne, echter deze gaf Garu na 13 jaar aan een vriendin in Malaga en die vriendin heeft deze arme stakkerd gedumpt op zijn 14 de....ze wilde hem niet langer in huis,...Garu heeft het zeer moeilijk gehad met deze dumping, het was echt om te huilen hoe je deze poes zag weg kwijnen, hij is nu in een opvanggezin met andere poezen en honden maar hij is eigenlijk een poes die ergens wil rustig oud zijn, hij is geen knuffelkat, noch schootzitter, hij wil gewoon om je heen zijn, bij je zijn, je kan hem strelen maar niet te lang, hij bepaalt, hij is verder een brave still aanwezigheid, die liefst heel de dag lekker op zijn mandje ligt te slapen en af en toe een vriendelijk woord en een knuffel als is dat aangeeft.
Garu is een mannetje van ca. 14 jaar oud.

Garu is een European Shorthair: hij is ca. 24 cm hoog en weegt ca. 4 kg.

Garu verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 16046

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de kat. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDEN- EN KATTENLEVENS DOOR ADOPTIE.
In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een kat bedraagt € 210,00 en omvat:
* de reis van de kat vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de vaccinaties voor Leu cose, katten- en niesziekte;
* Kittens zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* ontvlooien en ontwormen;
* Europees dierenpaspoort;
* Alle katten zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden en katten (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.
ACE | SHIN levert geen perfecte honden en katten af. Hou er daarom rekening mee dat de dieren door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.
Al onze honden en katten verdienen een liefde- en begripvolle thuis.
Hebt u interesse in deze kat of in een van onze andere katten ? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de kat en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Meer info over de adoptieprocedure vindt u op onze website: www.ace-charity.org

'Voor meer informatie over 'Garu' gelieve te mailen naar adopties.katten@ace-charity.org'

Mijn looks
Kat
Senior kat
Kater
Sociaal gedrag
Omgang met kinderen (-10 jaar) onbekend
OK met kinderen (+10 jaar)
Omgang met honden onbekend
Sociaal met katten
Samenleven met jouw familie
Binnenkat, maar moet buiten kunnen
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Gesteriliseerd
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm