Dikson Kruising Herder

4 maanden 1 week
Limburg
144 visits
Over mij
Dikson
Geplaatst

Info:

Dikson is per 18 januari 2019 in NL. Hij is in opvang in de omgeving van Gouda (NL)

Dikson, een prachtige, slanke, elegante en verlegen verschijning, die mag gaan leren dat het leven hartstikke leuk kan zijn! Hij is nu nog een soort van muurbloempje, hij staat nooit vooraan bij het uitdelen van de snoepjes en het vragen om aandacht. Maar hij is zeker nieuwsgierig en wacht netjes op zijn beurt als hij een snoepje aangeboden krijgt. Hij eet graag zijn bak leeg, maar wel in alle rust.

Lieve, bescheiden Dikson is nog wel wat afwachtend dus. Deels zit dit in zijn karakter, deels misschien door zijn asielleven op jonge leeftijd. Het duurt even voordat hij zal ontdooien. In het fostergezin draait hij al lekker mee. Hij vindt het prima als je naast hem op de bank zit, terwijl hij op zijn eigen, veilige stukje van de bank zit. In Rusland kon hij alleen thuis blijven, wel met een speeltje om aan te knagen als vermaak. Bij de foster in Nederland is hij eigenlijk nooit alleen als hond.

Dikson wil graag wandelen en begrijpt dat hij daarom eerst even zijn tuigje aan moet laten doen. Hij springt zelf de auto in. Tijdens de wandeling loopt hij heel rustig met je mee, trekt niet en kijkt af en toe schuin naar je op. Dikson is absoluut conflictvermijdend. Als hij aan de lijn andere honden tegen komt reageert hij niet. Dikson kan prima als tweede hond worden geplaatst. In Rusland leefde hij trouwens samen met een vos, die negeerde hij.

En kijk eens wat een uitstraling Dikson heeft; hij moet toch ooit de mooiste pup van het nest zijn geweest! Misschien was een van zijn voorvaderen de manenwolf; Dikson staat ook zo mooi hoog op zijn pootjes.

Heeft u genoeg geduld, eventueel een andere, stabiele hond reeds aanwezig en heeft u alle tijd om Dikson op zijn tempo te laten wennen aan het Nederlandse en/of Belgische leven? Neem dan gerust contact met ons op. Wie weet bent u de de perfecte match voor Dikson.

www.mymartin.eu/dikson/

De adoptiebijdrage voor Dikson is 350,00 euro. Voor dit bedrag heeft u een prachtige, lieve, unieke en mooie hond die ook nog eens gechipt, gevaccineerd en gecastreerd is. Dit is inclusief de reis van Moskou naar Nederland en de bijdrage voor de verplichte veterinaire controle.

Mijn looks
Hond
Kruising Herder
Reu
Volwassen
Grote hond (21-50kg)
Sociaal gedrag
Omgang met kinderen (-10 jaar) onbekend
OK met kinderen (+10 jaar)
Sociaal met honden
Sociaal met katten
Samenleven met jouw familie
Normaal energie niveau
Zindelijk
Kan in de auto
Kan een paar uur alleen zijn
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Gesteriliseerd
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm