Duquesa

2 maanden 3 weken
Pan-European
37 visits
Over mij
Duquesa
Beschikbaar voor adoptie

ACE: Duquesa
Duquesa is in opvang en België en kijkt er naar uit om kennis te maken met haar nieuwe familie! Duquesa werd gevonden aan de haven van Algeciras, een vrouwtje hoorde een poes heel diep kreunen toen ze aan de rotsen voorbij liep, toen ze ging kijken vond ze dit arme diertje. Haar kittens lagen dood naast haar weerloze lichaampje. Haar eerste krolsheid had haar zwanger gemaakt maar door de omstandigheden waarin ze moest overleven ging alles mis... Ze had een piometra, een infectie van de baarmoeder en moest in spoed geopereerd worden. Duquesa herstelde en is een mooi, lief en bijzonder knuffelig poesje geworden, blij en dankbaar dat ze er nog bij is. Ze was heel snel gewend aan het leven in huis bij haar opvanggezin, en schiet goed op met de andere katjes en de hond. Een echte aanrader voor wie een knuffelbeertje in huis wil!

Duquesa is een vrouwtje van ca. 7 maanden oud.

Duquesa is een Europese Korthaar: zij is ca. 23 cm hoog en weegt ca. 3 kg.

Duquesa verblijft momenteel in Belgie

ACE referentie nummer: 15285

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de kat. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDEN- EN KATTENLEVENS DOOR ADOPTIE.
In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een kat bedraagt € 195,00 en omvat:
* de reis van de kat vanuit Spanje;
* castratie of sterilisati e (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de vaccinaties voor Leucose, katten- en niesziekte;
* Kittens zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* ontvlooien en ontwormen;
* Europees dierenpaspoort;
* Alle katten zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden en katten (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.
ACE | SHIN levert geen perfecte honden en katten af. Hou er daarom rekening mee dat de dieren door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.
Al onze honden en katten verdienen een liefde- en begripvolle thuis.
Hebt u interesse in deze kat of in een van onze andere katten ? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de kat en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Meer info over de adoptieprocedure vindt u op onze website: www.ace-charity.org

'Voor meer informatie over 'Duquesa' gelieve te mailen naar adopties.katten@ace-charity.org'

Mijn looks
Kat
Puber
Kattin
Sociaal gedrag
OK met kinderen (-10 jaar)
OK met kinderen (+10 jaar)
Omgang met honden onbekend
Sociaal met katten
Samenleven met jouw familie
Binnenkat, maar moet buiten kunnen
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Gesteriliseerd
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm