Sookie

3 maanden 1 week
Pan-European
35 visits
Over mij
Sookie
Beschikbaar voor adoptie

ACE: Sookie

Sookie is ontwikkeld tot een bijzondere kat, een grote maar dan een hele grote knuffelbeer, die iedereen gaat goede dag zeggen en zich als een Pasha op je aanrecht zet! Een karakter die weinig katten hebben, eentje dus om op verliefd te worden, ook is hij dol op alle andere katten en honden in huis, het is hem allemaal goed, hij zou beter Pasha noemen, zo een aparte kat !!!

Oktober 2018, uit het dagboek van Fabienne: Mama en kids,... Echte poezenwonderen !!!!

Een mama met 3 kittens,... Gewoon in een container in een afgesloten doos,... Opgeruimd staat netjes, moet de beul gedacht hebben die hen als een stuk vuil weg gooide,... De kittens waren al suf toen een vrijwilliger hen vond dankzij het schreeuwen van de mama, die niet opgaf,... Het was hartverscheurend toen ze uiteindelijk allen bij ons in de kliniek verzorgd werden,... Ze zaten helemaal onder hun eigen vuil,... Het was niet om aan te zien wat deze kleine familie heeft moeten doorstaan,... 1 van hen heeft het niet gered, de drie die overblijven zijn nu aan het opknappen en zijn enorm lieve en goede poesjes,... Dankbaar en duidelijk wetend dat ze gered zijn,... Mama poes is een schat,... Ze zijn enorm mager en moeten aansterken, maar het komt nu goed,... De mama verdient echt een medaille voor haar ongelooflijke volhardingsvermogen,... Een echte mama, in welke omstandigheden ook,...
Sookie is een mannetje van ca. 6 maanden oud.

Sookie is een European Short hair: hij is ca. 21 cm hoog en weegt ca. 2 kg.

Sookie verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 15316

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de kat. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDEN- EN KATTENLEVENS DOOR ADOPTIE.
In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een kat bedraagt € 195,00 en omvat:
* de reis van de kat vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de vaccinaties voor Leucose, katten- en niesziekte ;
* Kittens zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* ontvlooien en ontwormen;
* Europees dierenpaspoort;
* Alle katten zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden en katten (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.
ACE | SHIN levert geen perfecte honden en katten af. Hou er daarom rekening mee dat de dieren door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.
Al onze honden en katten verdienen een liefde- en begripvolle thuis.
Hebt u interesse in deze kat of in een van onze andere katten ? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de kat en het r eferentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Meer info over de adoptieprocedure vindt u op onze website: www.ace-charity.org

'Voor meer informatie over 'Sookie' gelieve te mailen naar adopties.katten@ace-charity.org'

Mijn looks
Kat
Kitten
Kater
Sociaal gedrag
OK met kinderen (-10 jaar)
OK met kinderen (+10 jaar)
Sociaal met honden
Sociaal met katten
Samenleven met jouw familie
Binnenkat, maar moet buiten kunnen
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Gesteriliseerd
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm