Navy

1 week 5 dagen
Pan-European
24 visits
Over mij
Navy
Beschikbaar voor adoptie

ACE: Navy
September 2018, uit het dagboek van Fabienne : Nil en Navy, hun lot lag ver van wat gelukkig zijn heet,...

Nil en Navy zijn de broertjes van Knuff,... Het heeft veel tijd en geduld gekost, maar we hebben ze eindelijk in ons midden gekregen,... Hun mama kreeg steeds maar nestjes, totaal ongecontroleerd, nog geen jaar oud en ze had al twee nestjes gehad,... In totaal 10 poesjes waarvan we er 5 hebben kunnen redden, de anderen stierven 'gewoon',... Het is hier allemaal maar heel gewoon, maar jammer genoeg de harde dagelijkse realiteit,... Katten worden op een dieronwaardige manier aan hun lot overgelaten,... De kattenkolonie waarin mama probeerde te overleven, werd gecontroleerd en opgevolgd door een vrouwtje, dag in dag uit,... Ze ziet met eigen ogen hoe mensen hun kat dumpen in een doos, vlakbij de eetplaatsen, omdat ze dan denken 'probleem opgelost, hier zal ze wel kunnen leven en overleven,... En weg zijn ze,...' De mama was duidelijk gedomesticeerd, maar ze was bang geworden nadat ze werd achtergelaten,... Zij en haar 5 kleintjes konden uiteindelijk gevangen worden, maar overleefd en niet allemaal,... De zware verwaarlozing heeft hen hun leven gekost,... Maar Nil en Navy hebben net als broertje Knuff, die straks al naar huis mag, heel veel geluk gehad,... Het zijn hele lieve katten, enorm zachte karakters met een goede inborst,...
Navy is een mannetje van ca. 6 maanden oud.

Navy is een European Shorthair: hij is ca. 23 cm hoog en weegt ca. 2 kg.

Navy verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 15182

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de kat. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDEN- EN KATTENLEVENS DOOR ADOPTIE.
In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een kat bedraagt € 195,00 en omvat:
* de reis van de kat vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de vaccinaties voor Leucose, katten- en niesziekte;
* Kittens zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* ontvlooien en ontwormen;
* Europees dierenpaspoort;
* Alle katten zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden en katten (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.
ACE | SHIN levert geen perfecte honden en katten af. Hou er daarom rekening mee dat de dieren door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.
Al onze honden en katten verdienen een liefde- en begripvolle thuis.
Hebt u interesse in deze kat of in een van onze andere katten ? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de kat en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Meer info over de adoptieprocedure vindt u op onze website: www.ace-charity.org

'Voor meer informatie over 'Navy' gelieve te mailen naar adopties.katten@ace-charity.org'

Mijn looks
Kat
Puber
Kater
Sociaal gedrag
OK met kinderen (-10 jaar)
OK met kinderen (+10 jaar)
Omgang met honden onbekend
Sociaal met katten
Samenleven met jouw familie
Binnenkat, maar moet buiten kunnen
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Gesteriliseerd
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm