Gordo

1 week 6 dagen
Pan-European
9 visits
Over mij
Gordo
Beschikbaar voor adoptie

ACE: Gordo
Juni 2018, uit het dagboek van Fabienne: Gordo, 6 kg, geen klauwen meer en een zwaar gehavende poot,...

Gordo is mijn naam, ik ben een poes van 6 kg,... Mijn klauwtjes werden uitgehaald door mijn baasjes, ik kan me niet meer verdedigen,... Deze week ben ik van het terras gevallen,... Ik heb een pootje dat er zwaar aan toe is,... Toen bracht mijn baasje me zwaar gekwetst naar het dodenstation, hij moest me niet meer,... Momenteel zit ik in het dodenstation en wacht ik tot ik word vrijgegeven,... Intussen zit ik met een poot die zwaar gehavend is, met een enorme pijn en angst om te sterven,... Mijn pootje heeft dringend verzorging en hulp nodig,... Ik ben een gewone poes, wel flink uit de kluiten gewassen,... Wie helpt me mijn pootje opereren ? Wie haalt mij hier uit ?
Gordo is een mannetje van ca. 4 jaar oud.

Gordo is een European Shorthair: hij is ca. 30 cm hoog en weegt ca. 7 kg.

Gordo verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 14849

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels i ets is gewijzigd in de situatie van de kat. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDEN- EN KATTENLEVENS DOOR ADOPTIE.
In Belgi� werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een kat bedraagt � 195,- en omvat:
* de reis van de kat vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de vaccinaties voor Leucose, katten- en niesziekte;
* Kittens zijn ge�nt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* ontvlooien en ontwormen;
* Europees dierenpaspoort;
* Alle katten zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
ACE | SHIN is een ide�le organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden en katten (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.
ACE | SHIN levert geen perfecte honden en katten af. Hou er daarom rekening mee dat de dieren door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.
Al onze honden en katten verdienen een liefde- en begripvolle thuis.
Hebt u interesse in deze kat of in een van onze andere katten ? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de kat en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Meer info over de adoptieprocedure vindt u op onze website: www.ace-charity.org

Mijn looks
Kat
Volwassen kat
Kater
Sociaal gedrag
OK met kinderen (-10 jaar)
OK met kinderen (+10 jaar)
Omgang met honden onbekend
Sociaal met katten
Samenleven met jouw familie
Binnenkat, maar moet buiten kunnen
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Gesteriliseerd
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm