Purita

1 week 4 dagen
Pan-European
16 visits
Over mij
Purita
Gereserveerd

ACE: Purita
Update Purita, 05-02-2018 :

Deze mooie zwarte poes is 26 januari jl. aangekomen bij haar opvanggezin in Nederland. Nog maar 10 dagen dus, maar ze gedraagt zich alsof ze al veel langer hier is. De tweede dag na aankomst liep ze al door het huis tussen de verjaardagsvisite. Wat een dappere en stabiele poes is Purita! Zij gaat goed om met de twee andere katten in het gezin en op de hond reageert ze heel rustig, dus die laat haar ook met rust. Purita is dol op knuffelen, ze geeft stevige kopjes (waardoor je bijna niet meer kunt drinken, mailen of lezen), maar daarna kruipt ze lekker naast je of op schoot. Een hele gezellige poes dus, wie geeft haar een fijn plekje voor de rest van haar leven?

Originele tekst :

Purita werd aan de deur gevonden, ze had een urgente operatie nodig door een pyometra, ze is nu helemaal hersteld en heeft ondertussen een gewicht van 6 kg.
Van karakter is Purita een echte knuffel, erg lief...
Het liefste dat ze heeft, is gekamd worden en op schoot zitten, ze is erg mensgericht. Purita is minder goed in een grote groep, dat kan je voelen, ze zit vaak alleen in de groep van 14 katten waar ze nu bijzit.
Het is een mooie zwarte poes die 6 kg weegt, een mooie dame...die meer verdient dan weg te moeten kwijnen in een asiel...

November 2017 - Purita op YouTube
Purita is een vrouwtje van ca. 7 jaar oud.

Purita is een kleine hond (European Shorthair): zij is ca. 27 cm hoog en weegt ca. 6 kg.

Purita verblijft momenteel in Nederland

ACE referentie nummer: 13135

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de kat. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDEN- EN KATTENLEVENS DOOR ADOPTIE.
In Belgi� werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een kat bedraa gt � 195,- en omvat:
* de reis van de kat vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de vaccinaties voor Leucose, katten- en niesziekte;
* Kittens zijn ge�nt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* ontvlooien en ontwormen;
* Europees dierenpaspoort;
* Alle katten zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
ACE | SHIN is een ide�le organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden en katten (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.
ACE | SHIN levert geen perfecte honden en katten af. Hou er daarom rekening mee dat de dieren door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.
Al o nze honden en katten verdienen een liefde- en begripvolle thuis.
Hebt u interesse in deze kat of in een van onze andere katten ? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de kat en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Meer info over de adoptieprocedure vindt u op onze website: www.ace-charity.org

Mijn looks
Kat
Volwassen kat
Kattin
Sociaal gedrag
OK met kinderen (-10 jaar)
OK met kinderen (+10 jaar)
Sociaal met honden
Sociaal met katten
Samenleven met jouw familie
Binnenkat, maar moet buiten kunnen
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Gesteriliseerd
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm