Moussy

6 maanden 2 weken
Pan-European
30 visits
Over mij
Moussy
Gereserveerd

ACE: Moussy
Februari 2018, uit het dagboek van Fabienne: Moussy, wie wil me helpen ?

Moussy werd aan het kleine dochtertje van de buren hun buren gegeven,... Een klein rood bolleke, prachtig om zien, pluisje van hier en pluisje van daar,... Maar na 6 maanden bleek dat Moussy problemen had met haar oogjes,... Dus moest Moussy weg,... Ze stonden aan onze deur, vertelden dat een allergie was opgetreden bij dochterlief, en of wij namen ze NU binnen, of ze moest naar het dodenstation,... Zo kwam Moussy in ons leven,... Na onderzoek bleek ze geen wimpers op haar bovenste oogleden te hebben, waardoor ze dagelijks oogdruppeltjes moet toegediend krijgen om haar oogjes te bevochtigen. Een zorgenkindje dus,... Ze is nu bij ons maar dat is geen omgeving noch plaats voor een poesje als Moussy,... Daarom hopen wij dat iemand dit poesje een kans geeft, iemand die haar elke dag kan verzorgen, meerdere keren per dag kan druppelen,... Verder heeft Moussy een aanhankelijk karakter, al is ze in het begin wat timide, ze lijkt wat op een Pers,... Ze heeft alle testen doorstaan en is verder gezond,... Ze voelt zich natuurlijk ongelukkig is ons asiel, we doen wat we kunnen maar dit is voor ons een urgent geval,...
Moussy is een vrouwtje van ca. 8 maanden oud.

Moussy is een Domestic Longhair: zij is ca. 25 cm hoog en weegt ca. 3 kg.

Moussy verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 14432

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de kat. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDEN- EN KATTENLEVENS DOOR ADOPTIE.
In Belgi� werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adopt iebijdrage voor een kat bedraagt � 195,- en omvat:
* de reis van de kat vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de vaccinaties voor Leucose, katten- en niesziekte;
* Kittens zijn ge�nt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* ontvlooien en ontwormen;
* Europees dierenpaspoort;
* Alle katten zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
ACE | SHIN is een ide�le organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden en katten (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.
ACE | SHIN levert geen perfecte honden en katten af. Hou er daarom rekening mee dat de dieren door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische koste n kan komen te staan.
Al onze honden en katten verdienen een liefde- en begripvolle thuis.
Hebt u interesse in deze kat of in een van onze andere katten ? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de kat en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Meer info over de adoptieprocedure vindt u op onze website: www.ace-charity.org

Mijn looks
Kat
Puber
Kattin
Sociaal gedrag
OK met kinderen (-10 jaar)
OK met kinderen (+10 jaar)
Omgang met honden onbekend
Sociaal met katten
Samenleven met jouw familie
Binnenkat, maar moet buiten kunnen
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Gesteriliseerd
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm