Canela

3 maanden 2 weken
Pan-European
30 visits
Over mij
Canela
Beschikbaar voor adoptie

ACE: Canela
Een poesje dat geluk had, werd gevonden in een urbanisatie waar er heel veel poezen rond lopen, zonder huis of zonder verzorging, mensen geven ze eten en drinken, anderen schoppen hen of willen hen weg,... We konden enkelen van hen vangen en in fostergezinnen onderbrengen waar ze sindsdien vertroeteld en geliefd worden en een geweldige start kregen. Canela is wat meer op zichzelf, in tegenstelling tot haar zusje Vanilla. Ze is gewend van met honden en andere katten samen te leven en vooral dat laatste heeft ze echt nodig, het gezelschap van andere katten. Naar mensen toe is ze lief, maar ze is zeker geen knuffelpoes. Ze is een leven in huis gewend maar komt ook buiten. Canela is geen poes die ervan houdt om aangehaald en geknuffeld te worden, ze is erg zelfstandig!
Canela is een vrouwtje van ca. 9 maanden oud.

Canela is een European Shorthair: zij is ca. 20 cm hoog en weegt ca. 2 kg.

Canela verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie numme r: 13712

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de kat. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDEN- EN KATTENLEVENS DOOR ADOPTIE.
In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een kat bedraagt € 195,- en omvat:
* de reis van de kat vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de vaccinaties voor Leucose, katten- en niesziekte;
* Kittens zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leef tijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* ontvlooien en ontwormen;
* Europees dierenpaspoort;
* Alle katten zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden en katten (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.
ACE | SHIN levert geen perfecte honden en katten af. Hou er daarom rekening mee dat de dieren door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.
Al onze honden en katten verdienen een liefde- en begripvolle thuis.
Hebt u interesse in deze kat of in een van onze andere katten ? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de kat en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Meer info over de adoptieprocedure vindt u op onze website: www.ace-charity.org

Mijn looks
Kat
Puber
Kattin
Sociaal gedrag
OK met kinderen (-10 jaar)
OK met kinderen (+10 jaar)
Sociaal met honden
Sociaal met katten
Samenleven met jouw familie
Binnenkat, maar moet buiten kunnen
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Gesteriliseerd
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm