Moon

1 week 4 dagen
Pan-European
17 visits
Over mij
Moon
Gereserveerd

ACE: Moon
Januari 2018, uit het dagboek van Fabienne: Onze eerste vuilbak-poesjes van 2018 !!

We werden gealarmeerd door een echtpaar dat net had gezien dat mensen een 'vreemde' doos in een vuilbak dropten en weg reden,... Toen ze in de container keken was het bingo! Drie katjes in een gesloten doos, geen van hen was wild, integendeel, ze waren heel sociaal en gewend aan mensen, ze waren ook in goede conditie,... Wat hun motief was zullen we nooit weten, feit is dat deze drie katjes enorm veel geluk hebben gehad, want lang hadden ze niet kunnen ademen in de dicht gekleefde doos. Tracie, Moon en Planet mogen gelukkig bij deze mensen in opvang blijven, waar ze een sociale en mensgerichte opvoeding krijgen,... We hopen echter goede baasjes te vinden voor deze wegwerpartikelen,... Niet te geloven, maar ook in 2018 gaat het gewoon door,... Onze eerste gedumpte katjes van 2018,...
Moon is een mannetje van ca. 3 maanden oud.

Moon is een European Shorthair: hij is ca. 24 cm hoog en weegt ca. 3 kg.

Moon verblijft momenteel in Spanje

ACE r eferentie nummer: 14299

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de kat. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDEN- EN KATTENLEVENS DOOR ADOPTIE.
In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een kat bedraagt € 195,- en omvat:
* de reis van de kat vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de vaccinaties voor Leucose, katten- en niesziekte;
* Kittens zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* ontvlooien en ontwormen;
* Europees dierenpaspoort;
* Alle katten zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden en katten (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.
ACE | SHIN levert geen perfecte honden en katten af. Hou er daarom rekening mee dat de dieren door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.
Al onze honden en katten verdienen een liefde- en begripvolle thuis.
Hebt u interesse in deze kat of in een van onze andere katten ? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de kat en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mo gelijk contact met u op.
Meer info over de adoptieprocedure vindt u op onze website: www.ace-charity.org

Mijn looks
Kat
Kitten
Kater
Sociaal gedrag
OK met kinderen (-10 jaar)
OK met kinderen (+10 jaar)
Sociaal met honden
Sociaal met katten
Samenleven met jouw familie
Binnenkat, maar moet buiten kunnen
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Gesteriliseerd
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm