Noire

1 jaar 1 week
Pan-European
30 visits
Over mij
Noire
Beschikbaar voor adoptie

ACE: Noire
Noire werd gedumpt in de haven van Cadiz samen met zijn zusje Petite. Zoals zovelen hier, gewoon aan hun lot overgelaten op een verlaten plek... Gedoemd om heel hun leven in de haven te spenderen, met enig geluk krijgen ze iets toegegooid door toeristen die naar de omliggende restaurants of krijgen ze te eten van dierenvrienden die speciaal voor hen eten achter laten... Zo kwamen Petite en Noir bij ons terecht. Een aardige dame zag deze 2 kleintjes daar zitten, heel bang, niet wetende wat hun overkomen was. Ze kon ze er niet achterlaten, ze heeft ze enige tijd in huis gehouden en naar een goede thuis gezocht, maar vond niemand. Wij hebben ons nadien over deze 2 ontfermd. Noire zit ondertussen al bijna 2 jaar in het asiel, maar sprong jammer genoeg nog niemand in het oog... Wie wil deze mooie zwarte schoonheid een kans geven?
Noire is een mannetje van ca. 3 jaar oud.

Noire is een European Shorthair: hij is ca. 26 cm hoog en weegt ca. 4 kg.

Noire verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 10344

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de kat. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDEN- EN KATTENLEVENS DOOR ADOPTIE.
In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een kat bedraagt € 195,- en omvat:
* de reis van de kat vanuit Spanje;
* castratie of st erilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de vaccinaties voor Leucose, katten- en niesziekte;
* Kittens zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* ontvlooien en ontwormen;
* Europees dierenpaspoort;
* Alle katten zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden en katten (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.
ACE | SHIN levert geen perfecte honden en katten af. Hou er daarom rekening mee dat de dieren door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.
Al onze honden en katten verdienen een liefde- en begripvolle thuis.
Hebt u interesse in deze kat of in een van onze andere katten ? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de kat en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Meer info over de adoptieprocedure vindt u op onze website: www.ace-charity.org

Mijn looks
Kat
Volwassen kat
Kater
Sociaal gedrag
OK met kinderen (-10 jaar)
OK met kinderen (+10 jaar)
Omgang met honden onbekend
Sociaal met katten
Samenleven met jouw familie
Binnenkat, maar moet buiten kunnen
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Gesteriliseerd
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm