Noire

4 maanden 1 week
Pan-European
17 visits
Over mij
Noire
Beschikbaar voor adoptie

ACE: Noire
Noire, gedumpt in de haven van Cadiz samen met zijn zusje Petite. Je ziet hier vaak katten aan de havens. Als mensen ze niet naar het dodongsstation brengen dumpen ze ze op een plek ver van hun huis zodat de beestjes hun weg niet meer terugvinden. Ze spenderen dan hun leven aan de haven, met enig geluk krijgen ze iets toegegooid door toeristen die naar de aanliggende restauranten gaan en sommige vrijwilligers gaan langs op de havens om eten voor ze achter te laten. Zo kwamen Petite en Noir bij ons terecht. Een aardige dame zag deze 2 kleintjes daar zitten, heel bang, niet wetende wat hun overkomen is. Ze kon ze er niet achterlaten aan de haven, ze heeft ze enige tijd gehouden en gezocht voor een goede thuis voor hun maar vond niemand. Wij hebben ons over deze 2 ontfermd. Noire is nog bang, maar begint stilletjesaan met ons te spelen dus is meer vertrouwen aan het krijgen in de mens. Voor deze 2 zoeken we dus iemand die beide katten samen adopteert en met geduld hun vertrouwen kan winnen. De beestjes hebben geen mooie start gehad en moeten dus het vertrouwen terugwinnen. Wie geeft hun een kans.
Noire is een mannetje van ca. 2 jaar en 8 maanden oud.

Noire is een european: hij is ca. 20 cm hoog en weegt ca. 2 kg.

Noire verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 10344

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK KATTENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een kat bedraagt € 185,00 en omvat:
* de reis van de kat vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës, katten- en kattenniesziekte alsook leucose.
* ontworming en ontvlooiing.
* kittens zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren
* bloedtest op AIDS en LEUCOSE
* Europees dierenpaspoort;
* Alle katten zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* Nieuwe eigenaars dienen ZELF, VIA HUN DIERENARTS, de kat op eigen naam te laten registreren na aankomst in Belgie.

ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden en katten (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE | SHIN levert geen perfecte honden of katten af. Hou er daarom rekening mee dat de dieren door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze dieren verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze kat of in een van onze andere dieren? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de kat en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

 

Mijn looks
Kat
Volwassen kat
Kater
Sociaal gedrag
OK met kinderen (-10 jaar)
OK met kinderen (+10 jaar)
Omgang met honden onbekend
Sociaal met katten
Samenleven met jouw familie
Echte buitenkat
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Gesteriliseerd
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm