Raymond

1 jaar 1 maand
East Flanders
30 visits
Over mij
Raymond
Geplaatst

Naam: Raymond

Geboortedatum: geschat 2015

Geslacht: Mannelijk

Vrij:  Onmiddellijk

Gecastreerd/gesteriliseerd: ja

Gechipt en geregistreerd: ja

Gevaccineerd: 2x

Kan omgaan met kinderen: nee

Kan omgaan met honden: ja, indien de hond katten gewend is en rustig is

Kan omgaan met katten: ja

 

Deze kat verblijft in Gent

 

Voor deze kat zoeken we een thuis waar ze niet of op een veilige manier naar buiten kan

 

Karakter en achtergrond van de kat:

Raymond is een lieve jonge kater van ongeveer 2 jaar oud. Helaas heeft Raymond even rondgezwerfd voor hij bij ons in opvang is gekomen en heeft hij waarschijnlijk ook heel wat gezien op zijn reis. Dit heeft toch wel enkele sporen nagelaten. Zo zal hij even wat tijd nodig hebben om te ontdooien en in nieuwe situaties zal hij zich dan ook verstoppen. In opvang krijgt Raymond hier ook alle ruimte en tijd voor en heeft hij ook al aangetoond dat hij een grote knuffelaar kan zijn en aaitjes en knuffels als de beste kan uitdelen eens je zijn vertrouwen hebt gewonnen. Deze lieve jongen heeft ook een grote liefde voor eten ontwikkeld op zijn reis wat natuurlijk heel hulpvol is om zijn vertrouwen te winnen maar er tevens ook voor zorgt dat zijn voeding wat in de gaten moet gehouden worden ;-)

 

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

Raymond is getest op aids en leucose en testte negatief.

 

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 115 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 125 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven

werden.

 

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

 

Voor meer info kan je contact opnemen met Steffi op het nummer 0473/27 78 61 tijdens werkdagen tussen 18 en 20 uur en tijdens het weekend tijdens 10 en 20 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

www.katzoektthuis.be

Mijn looks
Kat
Volwassen kat
Kater
Sociaal gedrag
Niet OK met kinderen (-10 jaar)
Omgang met kinderen (+10 jaar) onbekend
Sociaal met honden
Sociaal met katten
Samenleven met jouw familie
Ideale binnenhuiskat
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Gesteriliseerd
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm