Vlekje Canis Vulgaris

4 maanden 2 weken
East Flanders
329 visits
Over mij
Vlekje
Geplaatst

Hallo, ik ben Vlekje, een lief teefje van 8 jaar oud, geboren op 16/02/2010. Ik ben wel wat verdrietig sinds mijn baasje gestorven is en ik geen thuis meer heb. Ik zoek dus een nieuw huisje met een warme mand. Ik hou van toffe speelmomenten en zalige wandelingen. Andere honden zijn geen enkel probleem. Katten zijn voor mij onbekend, een voorzichtige introductie is aangewezen. Met het omgaan met andere honden en kinderen heb ik geen probleem.

Wil je een lief vriendinnetje in je huis. Zoek je een klein hondje? Maakt het voor jou niet uit welk van ras ik ben, zolang ik maar trouw, lief en goed gezelschap ben? Dan ben jij diegene die ik zoek. Ik wacht vol ongeduld op jouw bezoekje! Pootje van Vlekje...

 

Bij interesse, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Indien je enkel een hok in de tuin of bench thuis bieden dan hoeft u ons niet te contacteren.

 

Waar kan je me vinden?

Dierenbescherming Meetjesland - Wildestraat 34 te 9940 Doornzele (regio Gent) (België)

 

Openingsuren:

maandag tot zaterdag van 10u30 -17u00 en op zon- & feestdagen van 10u00 -12u00.

 

Contact:

E-mail: DierenbeschermingMeetjesland@skynet.be. Hou er rekening mee dat de mails niet direct beantwoord worden aangezien ze max. 1 x per dag of om de 2 dagen bekeken worden. Thuis beschikken wij ook niet altijd over alle info van de honden.

 

Telefoon: 09/253 29 93 (vanuit NL: 0032-9 253 29 93) Telefonisch kan men al uw vragen beantwoorden en heeft men de fiches van de hond direct bij de hand.

 

Interesse in een van onze honden?

Dan verwachten wij u graag na telefonische afspraak voor een kennismaking en bijbehorende wandeling. Neem daarvoor aub ruim de tijd voor want een hond adopteer je niet op 10 min. Neem snel contact met ons op per telefoon: 09/253 29 93

 

Een optie op de hond nemen?

Een optie wordt enkel telefonisch gegeven en is normaal gezien voor 24u tenzij anders overeengekomen met de verantwoordelijke (vb. voor Nederlandse adoptanten of mensen die van ver komen).

 

Langskomen?

Dit kan steeds tijdens de openingsuren. Indien je komt voor een specifieke hond, breng ons telefonisch op de hoogte van uw komst, dan reserveren we de hond tot u er bent.

 

Adoptie?

Na kennismaking en wandeling met de hond beslist u ter plaatse zonder enige verplichting of het al dan niet klikt en u tot adoptie overgaat. Heeft u al een hond, dan raden wij u aan deze mee te brengen naar het asiel om kennis te maken met de asielhond.

 

Inbegrepen:

Bij adoptie heeft de hond een chip, een Europees paspoort en de nodige vaccinaties gekregen (normale wettelijk verplichte cocktail : hondenziekte/ hepatitis/ parvo/ kennelhoest en een extra vaccinatie voor rabies).

 

Betaling?

Betaling met Bankcontact (of pinnen) kan helaas nog niet in het asiel. Gelieve de adoptieprijs cash te betalen.

 

Extra:

Als extra service kan adoptie ook op zondag en op feestdagen, maar dan enkel in de voormiddag van 10u00-12u00.

 

Onze andere honden kan je vinden op onze:

• Facebookpagina: https://www.facebook.com/groups/87484182279/

• Vitus-pagina: https://www.vitus-adoptie.be/users/562516331f66466a059f19c7

• Pagina op de Nederlandse site:www.dierenasiels.com

• Pets.be: http://www.pets.be/dierenas.../dierenbescherming-meetjesland

 

Tot binnenkort

Mijn looks
Hond
Canis Vulgaris
Teefje
Volwassen
Kleine hond (5-9kg)
Sociaal gedrag
OK met kinderen (-10 jaar)
OK met kinderen (+10 jaar)
Sociaal met honden
Omgang met katten onbekend
Samenleven met jouw familie
Normaal energie niveau
Zindelijk
Kan in de auto
Kan een paar uur alleen zijn
Medisch paspoort
Niet gevaccineerd
Microchip
Not desexed
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm