Varo Amerikaanse stafford

5 maanden 3 weken
Belgium
206 visits
Over mij
Varo
Geplaatst

Hallo allemaal! Ja hoor die knappe lieve loebas ben ik; Varo!. Ik ben bijna 3 jaartjes jong. Zoals je kan zien op de foto's ben ik een klein dikkertje dus een baasje die mij terug in shape krijgt zou G-E-W-E-L-D-I-G zijn. Maaaar dat overgewicht houd mij niet tegen om jou vol enthousiasme te begroeten hoor, nee nee ik spring en speel alsof het allemaal niets is. En als dit achter de rug is ga ik graag gewoon rusten en liefst van al knuffelen met jou, een lieve lompe knuffelbeer.

 

Mijn baasjes zijn met mij naar de hondenschool geweest maar het boeide mij eigenlijk niet en ik geraakte niet ver in tegenstelling tot mijn 'broertje' , nou ja ik doe geen vlieg kwaad dat is het voornaamste toch. Ik trek wel wat aan de lijn en ben graag bewust van alles rondom mij maar de meiden van Adopt hadden hier niet zo'n last van, hoewel ik toch 38kg weeg gebruik ik deze niet.

 

Andere diertjes kan ik goed negeren, loop ik happy voorbij. Ik zou eventueel wel met een stabiel teefje geplaatst kunnen worden, alleen eten zou je ons apart moeten geven want daar ben ik wat beschermend over. Jij als baasje geen probleem maar andere diertjes moeten eraf blijven! Verder ben ik zindelijk, geen sloper, bench getraind en best wel waaks. Er loopt hier ook een klein mensje rond en ik doe ze geen kwaad hoor maar ben wel wat lomp en durf ze omver lopen 

Zo, ben jij het baasje die met mij wilt werken, spelen en knuffelen? Kom maar op dan en stuur snel een pb'tje naar Adopt. Ik kijk er naar uit!

Mijn looks
Hond
Amerikaanse stafford
Reu
Volwassen
Grote hond (21-50kg)
Sociaal gedrag
OK met kinderen (-10 jaar)
OK met kinderen (+10 jaar)
Sociaal met honden
Omgang met katten onbekend
Samenleven met jouw familie
Normaal energie niveau
Zindelijk
Kan in de auto
Kan een paar uur alleen zijn
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Gesteriliseerd
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm