TRIO: ARTHUR , FRANCOIS EN MOANA

1 week 2 dagen
Antwerp
33 visits
Over mij
TRIO: ARTHUR , FRANCOIS EN MOANA
Beschikbaar voor adoptie

TRIO: FRANCOIS, ARTHUR EN MOANA

Arthur, Francois en Moana zijn 2 broertjes en 1 zusje, respectievelijk gecastreerd/gesteriliseerd en geboren ca 01/07/2018. Samen zijn ze opgegroeid in een kleine omgeving waardoor ze enorm op mekaar gesteld zijn. We beseffen dat het geen makkelijke opdracht is om hen alle drie samen te plaatsen maar we kunnen het voor hun welzijn toch maar proberen. Als we zien hoe vaak ze in mekaar verstrengeld slapen, met zijn drietjes spelen enz… is de gedachte dat één van hen alleen verder zal moeten gaan hartverscheurend.

Qua karakters vullen ze mekaar ook mooi aan: Moana is zelfzeker en komt graag aandacht geven en vragen. De twee broertjes zijn voorzichtig. Francois ontdooit eens hij geaaid wordt maar Arthur is angstiger. Nochtans was hij dat niet waar hij opgroeide dus we vermoeden dat hij gewoon onder de indruk is van de veranderingen. Dat maakt het ook erg belangrijk dat ze snel een huiselijke omgeving krijgen waar ze overspoeld zullen worden met aandacht en liefde.

Zullen ze een thuis met z’n drietjes vinden? We duimen! Mocht dat toch niet lukken dan zal de “afvaller” alleszins toch in een gezin moeten terecht komen waar soortelijk gezelschap is. Ze zijn immers veel te sociaal om alleen door het leven te gaan.

Voor eventuele kennismaking stuur een mail naar info@hetdierenthuisje.be met wat uitleg over uw thuissituatie. Vermeld aub tevens uw telefoonnummer. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Mijn looks
Kat
Puber
Kater
Sociaal gedrag
Omgang met kinderen (-10 jaar) onbekend
Omgang met kinderen (+10 jaar) onbekend
Omgang met honden onbekend
Sociaal met katten
Samenleven met jouw familie
Binnenkat, maar moet buiten kunnen
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Gesteriliseerd
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm