Token

1 week 2 dagen
Antwerp
36 visits
Over mij
Token
Beschikbaar voor adoptie

Naam: Token
Geslacht: Kattin
Leeftijdscategorie: halfwas
Status: voor adoptie

Token was 1 van de kittens die we van een industrieterrein in Arendonk weggehaald hebben omdat ze er zo slecht aan toe waren. Token had zwaar ontstoken oogjes en in 1 oogje kon niet gered worden. Haar  oogje moest verwijderd worden maar ze heeft er nu geen last meer van en kan zich prima behelpen met maar 1 oogje.

Deze slanke zwarte dame heeft een rustig karakter en houdt van aandacht en aaitjes maar het is geen katje dat de hele tijd opgepakt en geknuffeld wil worden.
Token kan best even alleen zijn maar als het tijd is om balletjes te meppen, is ze er wel als de kippen bij! Dat ze nog maar 1 oogje heeft, hindert haar niet zo veel. Ze schrikt wel eens als iets of iemand haar langs de blinde kant benaderd maar klimmen en springen kan ze bijna even goed als haar opvangmaatjes.
Het zou voor Token fijn zijn als ze met een opvangmaatje kan vertrekken maar het is geen absolute vereiste.

W zoeken voor haar een thuisje waar het niet te druk is. Oudere kinderen zijn geen probleem maar van jonge kinderen (en drukke hondjes) zou ze toch wat te vaak schrikken.

Token heeft ondertussen gemerkt dat het buiten fijn is om te spelen dus het zou fijn zijn als ze wel buiten zou mogen gaan na verloop van tijd, maar enkel als ze in een omgeving zit waar het relatief veilig is (geen drukke baan bv) aangezien haar zicht toch wat beperkt is.

Kan bij katten: ja
Kan bij honden: Enkel rustige honden
Kan bij jonge kinderen: nee
Kan bij oudere kinderen: ja
Moet buiten kunnen: Nee
Kan op appartement: ja

 

Mijn looks
Kat
Puber
Kattin
Sociaal gedrag
Niet OK met kinderen (-10 jaar)
OK met kinderen (+10 jaar)
Sociaal met honden
Sociaal met katten
Samenleven met jouw familie
Binnenkat, maar moet buiten kunnen
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Gesteriliseerd
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm