Targa Stafford kruising

5 maanden 3 weken
155 visits
Over mij
Targa
Geplaatst

Ik ben Targa! Mag ik je even iets vertellen? Het is niet zo fraai hoor, ik was heel gelukkig bij mijn baasje. Wij gingen heel veel samen doen. Wandelen, spelen en knuffelen. We waren het perfecte duo. Alles ging goed tot mijn baasje besliste dat hij niet langer wou leven op deze wereld. Ze hebben mij verteld dat er voor mensen ook zoiets bestaat als de regenboogbrug en daar is hij nu naartoe. Ik ben een beetje in de war maar voorlopig vangen zijn mensen papa en mama mij op. Ze hebben echter niet zoveel centjes om mij te blijven betalen. Dus ik ga mij zo goed mogelijk proberen te promoten!

Ik ben dus Targa, een kruising Franse bulldog reu van 10 jaar. Ik weet het ik ben niet meer van de jongste maar ik verdien toch ook een huisje? Met andere honden lukt het wel af en toe maar ik wil niet samenleven met een drukke hond. Ik speel graag de baas dus ook geen dominant hondje. Die gekke dingen met een lange staart die zo jammeren moet ik ook niet hebben, poesjes worden ze genoemd julle. Kleine mensjes daarentegen vind ik te gek en ik ben dan ook rustig! De auto is ok als ik in de bench kan.

Alleen zijn lukt me ook aardig maar dan durf ik wel te jammeren. Spelen is niet zo aan mij besteed ik lig liever in de zetel te knuffelen! Waarom druk doen als het rustig kan toch? Je ziet ik vraag echt niet veel, alleen een baasje die mij graag ziet. Ik ben heel braaf maar die dokter met zijn spuitjes wil ik niet in mijn buurt dan krijg ik zo een dom ding op mijn snoet! Ik kan zoveel vertellen over mij maar ik ga niet overdrijven. heb je vragen of interesse laat de meisjes dan iets weten zij zullen alles regelen!! Byebye en hopelijk tot snel!

Mijn looks
Hond
Stafford kruising
Reu
Senior
Medium hond (10-20kg)
Sociaal gedrag
OK met kinderen (-10 jaar)
OK met kinderen (+10 jaar)
Houdt niet van honden
Houdt niet van katten
Samenleven met jouw familie
Normaal energie niveau
Zindelijk
Kan in de auto
Kan een paar uur alleen zijn
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Gesteriliseerd
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm