Snow Amerikaanse stafford

1 jaar 5 maanden
736 visits
Over mij
Snow
Beschikbaar voor adoptie

Hello everyone! Mijn naam is Snow! Ik weet het, de winter en de sneeuw is voorbij maar ik ben even mooi in het groene gras want dan val ik extra goed op!

Ik word in april 2 jaar dus ik ben nog piepjong en ik moet nog veel leren. Mijn brein staat nog ingesteld op puppy maar dan in een groter lijfje. Ik wil wel heel graag leren en doe alles voor lekkere snoepjes! Ik ben al wel bench getraind maar het zou leuk zijn als ik daar niet teveel meer moet inzitten. Zoals je ziet is mijn staart een stukje korter als gewoonlijk, dat is omdat als ik mij verveelde vaak achter mijn staart joeg en die nogal toetakelde dus hebben ze beslist om er een stukje af te nemen. Maar hey Dan ben ik extra uniek!

Ik ben ontzettend lief en kom heel graag knuffelen. Aan de lijn durf ik wel trekken dus rustig wandelen zal aangeleerd moeten worden met veel koekjes. Ik heb sowieso een opvoeding nodig met een zachte hand, ik doe heel graag denkspelletjes en ben heel graag creatief bezig met mijn baasjes. Andere dieren zijn niet zo mijn ding, ik wil er lieve niet mee samenleven. Kleine mensjes lukt vanaf 10 jaar want ik kan nogal onstuimig zijn zoals de meeste van mijn rasgenootjes.

Denk je dat ik goed in jou gezinnetje zou passen en zou je me graag ontmoeten? Stuur de meisjes dan snel jou sollicitatie door want zij regelen het verder voor mij! Dikke knuffel van mij.

Mijn looks
Hond
Amerikaanse stafford
Reu
Volwassen
Grote hond (21-50kg)
Sociaal gedrag
OK met kinderen (-10 jaar)
OK met kinderen (+10 jaar)
Houdt niet van honden
Houdt niet van katten
Samenleven met jouw familie
Hoog energie niveau
Zindelijk
Kan in de auto
Kan een paar uur alleen zijn
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Gesteriliseerd
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm