Snoopy Stafford/pitbull

1 jaar 2 maanden
666 visits
Over mij
Snoopy
Beschikbaar voor adoptie

Ola! Mijn naam is Snoopy, ik ben prachtig, niet? Waarom ik bij adopt a staff ben terecht gekomen? Nou het zit zo: Ik kwam niet zo goed meer overeen met de andere hond in huis en ik moest vertrekken. Ik zit nu al een tijd in opvang en ik wil nu echt wel graag een nieuw baasje die wel heel graag voor mij wil zorgen en verantwoordelijk met mij wil omgaan want dat heb ik wel nodig!

Ik kan niet omgaan met andere dieren. Het is aan te leren om mij andere honden op straat te leren negeren, ik ben mee gegaan naar een evenement met de dames van adopt en daar deed ik het uitstekend! Met hele kleine kindjes wordt ik ook niet geplaatst. Ik luister heel goed naar commando's van kindjes boven de 8 jaar maar ze moeten mij ook respecteren en consequent zijn. Zit, pootje, lig dat kan ik allemaal maar ik wil nog zoveel commando's leren!

Ik ben 4 jaar dus ik kan echt nog veel bijleren! Ik knuffel ontzettend graag! Mijn staart, heb ik niet zo graag dat ze daar aankomen dus daar moet rekening mee gehouden worden. Voor de rest ben ik een zalige knuffelhond! Ohja wil je graag gaan sporten met mij? Ik haalde bij de Terriƫrrace een ontzettend goede tijd dus bring it on! Hopelijk tot snel!

Mijn looks
Hond
Stafford/pitbull
Reu
Volwassen
Grote hond (21-50kg)
Sociaal gedrag
OK met kinderen (-10 jaar)
OK met kinderen (+10 jaar)
Houdt niet van honden
Houdt niet van katten
Samenleven met jouw familie
Hoog energie niveau
Zindelijk
Kan in de auto
Kan een paar uur alleen zijn
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Gesteriliseerd
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm