SMOKEY EN MILO

1 week 2 dagen
Antwerp
32 visits
Over mij
SMOKEY EN MILO
Geplaatst

SMOKEY EN MILO

Smokey en Milo zijn twee gecastreerde katers. Het zijn halfbroertjes respectievelijk geboren op 23/05/2009 en 03/03/2009. Beiden zijn het Britse kortharen die gans hun leven gewend zijn geweest om binnen te leven. Ze hadden een veranda ter beschikking waar ze graag in lagen. We zijn ervan overtuigd dat een terras hen wel héél goed zou doen!

Qua karakter zijn het grote, zachtaardige lieverds. Milo is wat terughoudender naar vreemde mensen toe terwijl Smokey de koptrekker is. Smokey is erg bezorgd om zijn 2 maand oudere broer. Ze zijn werkelijk onafscheidelijk dus spreekt het voor zich dat we hen na tien jaar samen lief en leed te delen niet uiteen gaan trekken.

Honden zijn ze niet gewend geweest maar ze hebben er hier totaal geen problemen mee. Het lijken hen wel vreemde wezentjes maar zolang ze hen gerust laten, is er geen paniek.

Voor eventuele kennismaking stuur een mail naar info@hetdierenthuisje.be met wat uitleg over uw thuissituatie. Vermeld aub tevens uw telefoonnummer. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Mijn looks
Kat
Senior kat
Kater
Sociaal gedrag
Omgang met kinderen (-10 jaar) onbekend
Omgang met kinderen (+10 jaar) onbekend
Sociaal met honden
Sociaal met katten
Samenleven met jouw familie
Ideale binnenhuiskat
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Gesteriliseerd
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm