Sennah en Soekie (te Brugge)

8 maanden 2 weken
East Flanders
63 visits
Over mij
Sennah en Soekie (te Brugge)
Geplaatst

Naam: SENNAH en SOEKIE

Geboortedatum: geschat op 20/05/2017   

Geslacht: V en V

Vrij: onmiddellijk

Gecastreerd/gesteriliseerd: ja

Gechipt en geregistreerd: ja

Gevaccineerd: 2 x   

Kunnen omgaan met kinderen: ja

Kunnen omgaan met honden: niet gekend

Soekie en Sennah worden enkel samen geplaatst, en komen met andere katten overeen.

 

Deze poezen verblijven nabij Brugge

 

Op termijn veilig naar buiten kunnen is voor hen een leuke meerwaarde, maar geen must.

 

Karakter en achtergrond van de kat:

Deze black beauties zijn ideaal voor wie op zoek is naar 2 zachtaardige, rustige katjes. Zelfs toen ze net in opvang kwamen, en nog erg onwennig en schuw waren, gedroegen ze zich zo voorzichtig en braaf als maar kon. Vermoedelijk hadden ze nog nooit mensen van dichtbij gezien in hun eerste halve levensjaar, maar toch hebben ze vanaf het eerste contact nooit gegromd, geblazen of gekrabbeld. Langzaamaan beseften ze dat mensen nog zo eng niet zijn, en ontspanden ze zich steeds meer. Vooral Sennah kwam algauw heel dichtbij spelen, en zo werd het mogelijk haar te beginnen strelen. In combinatie met wat lekkere vis, ronkte ze voor de eerste keer. Zus Soekie had wat meer tijd nodig, en vond een knus plekje onder bed, waar ook zij zich na enige tijd liet benaderen. Hoewel Soekie zich nog vaak terugtrekt op rustige plekjes, geniet ze intussen al luid ronkend van een aaibeurt. Sennah ligt liefst te genieten bovenop haar krabpaal, en ook zij is steeds blij met gezelschap, of het nu voor streeltjes is, om te spelen of voor iets lekkers. Beiden worden ze wel niet graag opgepakt. Overdag liggen ze vooral te slapen, en 's avonds spelen ze meer, maar zonder het huis op stelten te zetten (behalve dan de kartonnen dozen waar ze zo graag op knabbelen). Ze zullen wellicht wat tijd nodig hebben om te wennen aan een nieuwe thuis, en een voorzichtige aanpak is een must, maar ze zijn uw geduld zeker waard!

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

Hun mamakat is getest op aids en leucose en testte negatief ; dit geldt automatisch ook voor hen.

 

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 130 euro per katje.

 

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de katjes, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de poezen. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

 

Voor meer info kan u contact opnemen met Carine op het nummer 050 280465 (geen antwoordapparaat) of op 0484 773899 7d/7 tussen 11u30 en 14 u of tussen 17 en 21 u. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke katjes je belt achter te laten op de gsm indien er niet wordt opgenomen. Op sms’en wordt niet gereageerd.

 

www.katzoektthuis.be

Mijn looks
Kat
Puber
Kattin
Sociaal gedrag
OK met kinderen (-10 jaar)
OK met kinderen (+10 jaar)
Omgang met honden onbekend
Sociaal met katten
Samenleven met jouw familie
Ideale binnenhuiskat
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Gesteriliseerd
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm