Rox en Balou

1 week 1 dag
East Flanders
35 visits
Over mij
Rox en Balou
Beschikbaar voor adoptie

Naam: Balou(tijger), Rox (zwart)

Geboortedatum: 01/05/2017

Geslacht: beide M

Vrij: onmiddellijk

Gecastreerd/gesteriliseerd: ja

Gechipt en geregistreerd: ja

Gevaccineerd: 2x

Kan omgaan met kinderen: ja

Kan omgaan met honden: onbekend

Kan omgaan met katten: ja

Deze kat verblijft in Erpe-Mere

Deze kittens vertrekken enkel samen. Ze worden bij voorkeur geplaatst waar ze niet naar buiten kunnen, of enkel op een veilige plaats of in een afgesloten tuin.

 

Karakter en achtergrond van de katten:

Toen Balou en Rox in opvang kwamen, waren ze allebei heel bang. Daarbij kwam er ook nog eens dat ze beide heel ziek waren, en ze daardoor nog een slechter gedacht kregen van de mensen doordat ze altijd maar vieze dingen moesten binnen nemen en hun oogjes moesten uitgespoeld worden.

 

Gelukkig kwamen ze er toch nog redelijk snel bovenop, en vanaf dan ging het enkel beter met hun vertrouwen naar de mensen toe. Als je ze nu zou bezig zien, zou je helemaal niet meer denken dat ze ooit als zeer bange kittens in opvang kwamen. En nu willen ze allebei zeer graag naar hun gouden mandje, waar ze van nog meer knuffels kunnen gaan genieten. Daarnaast zijn het ook allebei echte speelvogels, en met hun in de buurt, ga je je zeker nooit vervelen!

 

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd. We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

 

Adoptieprocedure: Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

 

Voor meer info kan je contact opnemen met Erica op het nummer 0472/44.02.21 tijdens werkdagen tussen 18 en 22 uur en in het weekend tussen 10 en 20 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

 

www.katzoektthuis.be

Mijn looks
Kat
Puber
Kater
Sociaal gedrag
OK met kinderen (-10 jaar)
OK met kinderen (+10 jaar)
Omgang met honden onbekend
Sociaal met katten
Samenleven met jouw familie
Ideale binnenhuiskat
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Gesteriliseerd
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm