Rocky Stafford

1 jaar 2 maanden
611 visits
Over mij
Rocky
Beschikbaar voor adoptie

Helloooo,kennen jullie mij nog? Ja kijk maar goed, ik ben het: "Rocky", een maand geleden lag ik nog in de garage omdat ik stonk en ging ik ingeslapen worden. Maar dat is allemaal achter de rug, ik ben nu goed verzorgd geweest door 2 lieve meiden, Stephanie en Rebecca.
Ik ben nu bijna klaar om geadopteerd te worden via Adopt a Staff.

Ja ik ben 8,5 jaar, Maar de DA heeft gezegd dat ik helemaal gezond ben en dat het niet wil zeggen dat omdat mijn jasje een probleempje heeft dat ik ook van binnen ziek ben.
Tja die allergie, ik moet nog even wachten op mijn resultaten en dan weten jullie perfect waar je rekening mee moet houden, verder gaan de 2 meiden je wel zeggen hoe je mij moet verzorgen.

Ik ga ook graag wandelen en op de Stafford wandeling heb ik zelfs een 5 à 6km met andere Staffords gewandeld, de meeste negeerde ik. Ik heb even naast een andere gewandeld en dan ben ik wel bruut, sommige honden hebben dat niet graag en durven dan wel te happen. Nu het liefste zou ik graag een thuis vinden waar ik de aandacht niet moet delen en waar ik met mijn baasje kan knuffelen in de zetel. Oooh ja ik ben zindelijk, trek niet aan de lijn en laat mij goed verzorgen.

Dus denk je dat je mij een goede thuis kan bezorgen? Of wil je meer info? Stuur dan vlug een PB naar de meiden van Adopt a staff of een mailtje.

Mijn looks
Hond
Stafford
Reu
Senior
Grote hond (21-50kg)
Sociaal gedrag
Niet OK met kinderen (-10 jaar)
OK met kinderen (+10 jaar)
Houdt niet van honden
Houdt niet van katten
Samenleven met jouw familie
Normaal energie niveau
Zindelijk
Kan in de auto
Kan een paar uur alleen zijn
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Gesteriliseerd
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm