Ringo Mechelse herder

1 maand 10 uren
East Flanders
91 visits
Over mij
Ringo
Beschikbaar voor adoptie

Ik ben Ringo. Een Mechelse herder reu geboren op 10/09/2017. Helaas kende ik geen al te beste start in dit leven. Een gouden mand kende ik tot nog toe niet. Ik genoot geen opvoeding, waardoor ik nog heel veel te leren heb. Slim ben ik zeker, en ik ben ook nog eens leergierig. Mijn ideale baasje is een meneer of mevrouw die me een kordate en juiste opvoeding kan geven en daar de nodige tijd en geduld in kan investeren. Liefst iemand met ervaring. Ik ben geen hond voor een gezin met kinderen en bij voorkeur geen andere huisdieren. Eens je mijn vertrouwen hebt, wil ik graag knuffels en geaaid worden. Ik ben dol op wandelingen en ik speel heel graag met een touw en bal. Mijn vaste wandelaar gelooft in mij en ik hoop dat er nog zo iemand is. Pootje Ringo

Wil je Ringo adopteren, dan kan dit enkel na verschillende kennismakingen. Kom een aantal keer mee volgen hoe zijn vaste wandelaar met hem traint. Ga zelf een aantal keren met hem wandelen. Als je het stap voor stap aanpakt, krijgen zowel jij als Ringo de kans om een vertrouwensband op te bouwen.

Vragen en afspraken enkel telefonisch op 09 253 29 93.

Belangrijke info! 
Liefde op het eerste gezicht! 
Op de website of facebookpagina zie je een hond waarbij je direct een goed gevoel hebt. Je hebt alles goed overwogen en wil deze hond adopteren. Indien je enkel een hok in de tuin of bench thuis kan bieden dan hoeft u ons niet te contacteren.

Belletje! 

Neem contact op met het asiel: 09/253 29 93 en maak een afspraak. Een voorlopige optie (maximaal voor 24 uur) op een hond of afspraak voor een bezoek worden enkel telefonisch gegeven. 

Neem je tijd! 

Kom langs op het asiel en maak kennis met de hond. Neem daarvoor de tijd en maak een wandeling. Een hond adopteer je niet in 10 minuten. Zijn er nog twijfels na de wandeling, kom dan gerust nog eens terug op een ander moment voor nog een wandeling. 

Vrienden voor het leven! 

Heb je zelf een hond, breng die dan mee zodat we de beide honden kunnen laten kennismaken. Doe eerst met beide honden een lange wandeling (neem dus een extra persoon mee), zo is de meeste energie al kwijtgespeeld en hebben ze tijdens het wandelen elkaars geur al kunnen opsnuiven. Daarna kan je op de speelweide beide honden aan elkaar introduceren. 

Adoptietijd! 

Ben je helemaal overtuigd, dan kan je beslissen om de hond te adopteren. Wij zorgen ervoor dat de honden voor adoptie door een dierenarts zijn onderzocht en al hun vaccinaties (normale wettelijk verplichte cocktail : hondenziekte/ hepatitis/ parvo/ kennelhoest en een extra vaccinatie voor rabiës) hebben gehad en gechipt zijn. Je krijgt ook het (Europees) paspoort van de hond mee. Sterilisatie of castratie gebeurt nog niet standaard maar kan wel op vraag gebeuren voor je de hond definitief mee naar huis neemt. Als extra service kan adoptie ook op zondag en op feestdagen, maar dan enkel in de voormiddag van 10u00-12u00. 

Kosten adoptie 

Bij het adopteren van een hond vragen we een onkostenvergoeding. Die vergoeding hangt af van een aantal factoren (leeftijd, grootte van de hond). De tarieven vind je op de website van het asiel:https://asieldierenbeschermingmeetjesland.weebly.com/ Je kan dit bedrag enkel cash betalen (wij beschikken niet over bancontact). 

Onze contactgegevens: 

• Adres: Wildestraat 34 te 9940 Doornzele (regio Gent) (België) 
• E-mail: DierenbeschermingMeetjesland@skynet.be Hou er rekening mee dat de mails niet direct beantwoord worden aangezien ze max. 1 x per dag of om de 2 dagen bekeken worden. Thuis beschikken wij ook niet altijd over alle info van de honden. 
• Telefoon: 09/253 29 93 (vanuit NL: 0032-9 253 29 93) 
• Website: https://asieldierenbeschermingmeetjesland.weebly.com/ 

Openingsuren: 

Maandag tot zaterdag van 10u00 -17u00 en op zon- & feestdagen van 10u00 -12u00. 

Onze andere honden kan je vinden op onze: • Facebookpagina: https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.10156568447172280&type=3 
• Vitus-pagina: https://vitus-adoptie.be/organisaties/dierenbescherming-meetjesland/5625...
• Pets.be: http://www.pets.be/dierenasielen/dierenbescherming-meetjesland 
• Instagram: https://www.instagram.com/dierenbeschermingmeetjesland/ 
• Adopteer.be: https://www.adopteer.be/organisaties/dierenbescherming-meetjesland

Hopelijk tot snel!

Mijn looks
Hond
Mechelse herder
Reu
Volwassen
Grote hond (21-50kg)
Sociaal gedrag
Niet OK met kinderen (-10 jaar)
Niet OK met kinderen (+10 jaar)
Houdt niet van honden
Houdt niet van katten
Samenleven met jouw familie
Hoog energie niveau
Zindelijk
Kan in de auto
Kan een paar uur alleen zijn
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Gesteriliseerd
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm