Ringo Mechelse Herder

5 maanden 4 weken
East Flanders
911 visits
Over mij
Ringo
Gereserveerd

Hallo! Ik ben Ringo, een Mechelaar reu van 1 jaar oud (10/09/2017). Als je mij vergelijkt met de andere honden van mijn ras ben ik wat groter uitgevallen. Ik kan het goed vinden met andere honden en katten. Bij mijn vorig baasje leefde ik samen met een Shih Tzu en grotendeels van de dag buiten. Met kinderen moet je voorzichtig zijn! Wanneer je voorbij mijn hok passeert, zal ik deze beschermen. Ook ben ik nog wat onzeker en bang. Toch raden wij aan om voor hem onbekende dieren en personen voorzichtig te laten kennis maken. Ik ben ook nogal onder indruk van nieuwe zaken. Geef mij dus voldoende tijd om te wennen aan jou en mijn nieuwe omgeving. Ringo kan alleen thuisblijven. Mocht je mij in de wagen plaatsen, is het beter om mij in een bench te plaatsen, aangezien ik veel over en weer loop. Wandelen aan de lijn ben ik nog niet gewoon, maar daar kan aan gewerkt worden. Het is beter dat je eerst meerdere malen met mij komt wandelen en kennismaken op de speelweide. Ben je op zoek naar een grote hond, die goed kan waken? Kom gerust eens langs om kennis te maken. Tot snel Ringo

Update: Omwille van zijn moeilijke en slechte vroegere thuissituatie en zijn nu al wat langer verblijf in het asiel waarbij men niet altijd tegemoet kan komen aan zijn behoefte voor uitdaging, dagelijkse lange wandelingen, rustige omgeving, merken we op dat het meegaande gedrag van Ringo verandert. Ringo durft zijn tanden laten zien als je met hem bezig bent. Dit is geen hond voor beginners. Kennis van het ras is aangewezen. Ook wordt Ringo niet geplaatst bij mensen die geen goed omheinde tuin hebben of heel jonge kinderen hebben!

Neem bij vragen of interesse telefonisch contact op met het asiel op: 09/253 29 93. op deze manier krijg je het snelst een antwoord.

Indien je enkel een hok in de tuin of bench thuis bieden dan hoeft u ons niet te contacteren.

Waar kan je me vinden?
Dierenbescherming Meetjesland - Wildestraat 34 te 9940 Doornzele (regio Gent) (België)

Openingsuren:
maandag tot zaterdag van 10u30 -17u00 en op zon- & feestdagen van 10u00 -12u00.

Contact:
E-mail: DierenbeschermingMeetjesland@skynet.be. Hou er rekening mee dat de mails niet direct beantwoord worden aangezien ze max. 1 x per dag of om de 2 dagen bekeken worden. Thuis beschikken wij ook niet altijd over alle info van de honden.

Telefoon: 09/253 29 93 (vanuit NL: 0032-9 253 29 93) Telefonisch kan men al uw vragen beantwoorden en heeft men de fiches van de hond direct bij de hand.

Interesse in een van onze honden?
Dan verwachten wij u graag na telefonische afspraak voor een kennismaking en bijbehorende wandeling. Neem daarvoor aub ruim de tijd voor want een hond adopteer je niet op 10 min. Neem snel contact met ons op per telefoon: 09/253 29 93

Een optie op de hond nemen?
Een optie wordt enkel telefonisch gegeven en is normaal gezien voor 24u tenzij anders overeengekomen met de verantwoordelijke (vb. voor Nederlandse adoptanten of mensen die van ver komen).

Langskomen?
Dit kan steeds tijdens de openingsuren. Indien je komt voor een specifieke hond, breng ons telefonisch op de hoogte van uw komst, dan reserveren we de hond tot u er bent.

Adoptie?
Na kennismaking en wandeling met de hond beslist u ter plaatse zonder enige verplichting of het al dan niet klikt en u tot adoptie overgaat. Heeft u al een hond, dan raden wij u aan deze mee te brengen naar het asiel om kennis te maken met de asielhond.

Inbegrepen:
Bij adoptie heeft de hond een chip, een Europees paspoort en de nodige vaccinaties gekregen (normale wettelijk verplichte cocktail : hondenziekte/ hepatitis/ parvo/ kennelhoest en een extra vaccinatie voor rabies).

Betaling?
Betaling met Bankcontact (of pinnen) kan helaas nog niet in het asiel. Gelieve de adoptieprijs cash te betalen.

Extra:
Als extra service kan adoptie ook op zondag en op feestdagen, maar dan enkel in de voormiddag van 10u00-12u00.

Onze andere honden kan je vinden op onze:
• Facebookpagina: https://www.facebook.com/groups/87484182279/
• Vitus-pagina: https://www.vitus-adoptie.be/users/562516331f66466a059f19c7
• Pets.be: http://www.pets.be/dierenas.../dierenbescherming-meetjesland
• Instagram: https://www.instagram.com/dierenbeschermingmeetjesland/

Tot binnenkort

Mijn looks
Hond
Mechelse Herder
Reu
Jonge hond
Grote hond (21-50kg)
Sociaal gedrag
Niet OK met kinderen (-10 jaar)
OK met kinderen (+10 jaar)
Sociaal met honden
Sociaal met katten
Samenleven met jouw familie
Normaal energie niveau
Zindelijk
Kan in de auto
Kan een paar uur alleen zijn
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Gesteriliseerd
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm