PIPPA Mix Labrador

1 maand 1 week
Limburg
233 visits
Over mij
PIPPA
Gereserveerd

Pippa is een lieve en vrolijke hond, en gaat dartelend door het leven van gebeurtenis na gebeurtenis.
Zij is nieuwsgierig en staat voor alles open als zij even de kans krijgt om de boel te verkennen. 
Oorspronkelijk kwam zij als pupje uit Roemenie en werd hier in NL geadopteerd. Helaas konden de eigenaren niet langer voor haar zorgen, maar dit ligt beslist niet aan Pippa. Zij is zoals je het wel vaker hoort, een slachtoffer van de omstandigheden. Het e.e.a. leggen we graag persoonlijk uit.
Wij denken dat zij qua lichaamsbouw weinig van de Labrador heeft, maar meer van de Windhond, een heerlijk stel lange poten onder haar lijf waar zij heel hard en graag op rent, het liefst met een andere hond. Qua karakter is het een grote goedzak die niet kwaad te krijgen is.
Waar zij absoluut niet tegen kan is hard praten en schelden, dan kruipt zij helemaal in elkaar en probeert zichzelf onzichtbaar te maken. Het is intriest om haar zo te zien, de oortjes helemaal plat en mij niet aan durven kijken. Dat zal even tijd nodig hebben voordat dat eruit is.
Verder is het een heerlijke schat, speels en sociaal met elke hond en altijd bereid voor een spelletje. Zij is zindelijk en kan ook een paar uurtjes alleen blijven, wel graag met een andere hond want ik zie haar hier genieten van hondengezelschap. Pippa trekt nog wel behoorlijk aan de riem, daar moet nog aan gewerkt worden, maar zij luistert prima naar haar naam.

Voor Pippa zoeken wij baasjes met een al aanwezige andere stabiele en sociale hond, niet te klein want Pippa is soms een beetje lomp met haar lange pootjes als zij speelt.;-).
Kinderen vanaf 12 jaar zijn geen probleem, denken wij maar dat zal moeten blijken bij de kennismaking. Zij heeft bij een gezin met een kind gewoond. 
Een plekje voor Pippa op de bank is een stukje paradijs voor haar, dus gunnen wij haar dat van harte.

Pippa wordt geplaatst met een contract van Stichting Collie en Co in Nood, bij belangstelling kunt U bij ons via email een vragenlijst opvragen zodat wij een eerste indruk krijgen van uw leefsituatie. Wij nemen daarna contact met u op om het e.e.a. te bespreken. Pippa is volledig gevaccineerd, gechipt, ontwormd en ontvlood.

Bij belangstelling voor deze lieve schat kunt U ons benaderen:
Stichting Collie & Co in Nood
Tel. 0031 (0)46 850 31 44 
  
Email: collie.in.nood@gmail.com 

Mijn looks
Hond
Mix Labrador
Teefje
Jonge hond
Medium hond (10-20kg)
Sociaal gedrag
OK met kinderen (-10 jaar)
OK met kinderen (+10 jaar)
Sociaal met honden
Omgang met katten onbekend
Samenleven met jouw familie
Normaal energie niveau
Zindelijk
Kan in de auto
Kan een paar uur alleen zijn
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Not desexed
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm