Mouchka (te Brugge)

5 maanden 1 week
East Flanders
33 visits
Over mij
Mouchka (te Brugge)
Geplaatst

Naam: Moushka

Geboortedatum: geschat op 8 jaar

Geslacht: kattin

Vrij: onmiddellijk

Gecastreerd/gesteriliseerd: ja

Gechipt en geregistreerd: ja

Gevaccineerd: jaja

Kan omgaan met honden: neen

Kan omgaan met katten: neen

Deze kat verblijft te Brugge

Voor deze kat zoeken we een thuis waar ze binnen kan blijven of veilig naar buiten kan.

Karakter en achtergrond van de kat:

Ons Moushka werd eigenlijk per toeval gevonden tijdens een zoektocht naar een vermiste kat in Assebroek, bij brugge. Ze zag er erg ondervoed en onderkomen uit. Na nazicht door onze dierenarts werd op de koop toe nog een ernstige longontsteking bij dit arme meisje gediagnosticeerd. Deze is, dankzij intensieve verzorging, gelukkig genezen. Deze lieve schat is nu een gezonde poes

Moushka kan eigenlijk niet overweg met andere katten en/of honden.

Daarom zoeken wij een warme thuis waar Moushka aan haar “tweede leven” kan beginnen en gelukkig oud(er) kan worden zonder soortgenoten.

Ze is vriendelijk naar mensen toe en, als ze het zelf vraagt, heeft ze graag dat je haar aait en even tijd voor haar neemt.

Ze is enorm nieuwsgierig naar de buitenlucht en we denken dat het een ideale binnen-buitenkat zal zijn, op voorwaarde ze veilig naar buiten kan uiteraard.

Wie geeft deze schat een gouden mandje waar ze haar volledig kan ontplooien en kan genieten van wat het is om geliefd te zijn door mensen?

Mouchka testte negatief op leucose en kattenaids.

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de katten, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Anthony op het nummer 0486/ 999.625 . Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

www.katzoektthuis.be

Mijn looks
Kat
Volwassen kat
Kattin
Sociaal gedrag
Omgang met kinderen (-10 jaar) onbekend
OK met kinderen (+10 jaar)
Houdt niet van honden
Houdt niet van katten
Samenleven met jouw familie
Binnenkat, maar moet buiten kunnen
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Gesteriliseerd
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm