Max Jack Russel

7 maanden 2 weken
East Flanders
390 visits
Over mij
Max
Geplaatst

Hallo, ik ben Max, een kruising Jack Russel reu (castraat), geboren op 01/02/2011. Het sociaal contact met andere honden, katten en kinderen gebeurd best langzaam aan. Hij kan nogal jaloers overkomen. Max kan zonder problemen alleen thuis blijven en rijdt graag mee in de wagen. Bovendien is hij zindelijk. Wij zoeken adoptanten die hem een dagelijkse, actieve wandeling kunnen geven en een speelmoment mag niet ontbreken. Hij is zachtaardig. Geef hem voldoende tijd om aan te passen aan de omgeving. Kan jij deze schat een gouden mandje geven? Bij interesse, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Indien je enkel een hok in de tuin of bench thuis bieden dan hoeft u ons niet te contacteren.

Onze andere honden kan je vinden op onze:
• Facebookpagina: https://www.facebook.com/groups/87484182279/
• Vitus-pagina: https://www.vitus-adoptie.be/users/562516331f66466a059f19c7
• Pagina op de Nederlandse site:www.dierenasiels.com
• Pets.be: http://www.pets.be/dierenas.../dierenbescherming-meetjesland

Inbegrepen: bij adoptie heeft de hond een chip, een Europees paspoort en de nodige vaccinaties gekregen (normale wettelijk verplichte cocktail : hondenziekte/ hepatitis/ parvo/ kennelhoest en een extra vaccinatie voor rabies).
Interesse? Dan verwachten wij u graag na telefonische afspraak voor een kennismaking en bijbehorende wandeling. Neem daarvoor aub ruim de tijd voor want een hond adopteer je niet op 10 min. Neem snel contact met ons op per telefoon.

Waar kan je ons vinden? Dierenbescherming Meetjesland - Wildestraat 34 te 9940 Doornzele (regio Gent) (België) Voor meer info bel : 09/253 29 93 (vanuit NL : 0032-9-253 29 93)

Openingsuren: maandag tot zaterdag van 10u30 -17u00 en op zon- & feestdagen van 10u00 -12u00.

Contact: Men kan steeds mailen naar: DierenbeschermingMeetjesland@skynet.be maar dit kan de communicatie soms vertragen en kan meermaals zorgen voor gemiste adopties. Dit aangezien deze mails max. 1x per dag of om de 2 dagen bekeken worden, omdat wij niet altijd thuis over alle info beschikken. Telefonisch kan men al uw vragen onmiddellijk beantwoorden want dan heeft men de fiches over de hond bij de hand heeft.

Een optie op de hond nemen? Een optie wordt enkel telefonisch gegeven en is normaal gezien voor 24u tenzij anders overeengekomen met de verantwoordelijke (vb. voor Nederlandse adoptanten of mensen die van ver komen).
Langskomen? Dit kan steeds tijdens de openingsuren. Indien je komt voor een specifieke hond, breng ons telefonisch op de hoogte van uw komst dan reserveren we de hond tot u er bent.

Adoptie? Na kennismaking en wandeling met de hond beslist u ter plaatse zonder enige verplichting of het al dan niet klikt en u tot adoptie overgaat.

Betaling? Betaling met Bankcontact (of pinnen) kan helaas nog niet in het asiel. Gelieve de adoptieprijs cash te betalen.

Extra: Als extra service kan adoptie ook op zondag en op feestdagen, maar dan enkel in de voormiddag van 10u00-12u00.

Tot binnenkort

Mijn looks
Hond
Jack Russel
Reu
Volwassen
Kleine hond (5-9kg)
Sociaal gedrag
Omgang met kinderen (-10 jaar) onbekend
OK met kinderen (+10 jaar)
Sociaal met honden
Sociaal met katten
Samenleven met jouw familie
Normaal energie niveau
Zindelijk
Kan in de auto
Kan een paar uur alleen zijn
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Gesteriliseerd
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm