MALIKA in BE mix

1 week 2 dagen
Netherlands
27 visits
Over mij
MALIKA in BE
Beschikbaar voor adoptie

Geslacht
Teef
Ras
Mix
Leeftijd
± 01/12/2016
Schouderhoogte
Wordt waarschijnlijk grote middelmaat.
Op 17/03/2017 met circa 3 maanden oud: 25 cm hoog en 4 kg.
Uiterlijk
Lichtbruin met donkere gloed, dikke korte vacht.
Herkomst
Spanje, Madrid

contactpersoon
voor meer info:
dania@sos-strays.nl
+32 (0)470-647481
bereikbaar tot 19.00 uur

Verblijfplaats
Blaasveld(België, tussen Antwerpen en Brussel) in een opvanggezin met een kind en andere honden.
Karakter
MALIKA is nog maar net overgekomen naar hier, zij doet het gelijk al erg goed in het opvanggezin. Het is een hele vrolijke en lieve pup. Zij is dol op kleine honden en kinderen. Grote honden zijn nog wel erg spannend en dan heeft zij nog wat steun nodig van haar opvanggezin.
Tot nu toe heeft ze haar behoefte netjes buiten gedaan. Als je haar op tijd buiten zet en goed op haar let gaat dit goed en als het zo verder gaat zal MALIKA snel zindelijk zijn. ‘s Nachts slaapt zij in de bench en je hoort haar niet. Zij houdt haar plas netjes op tot in de ochtend.
MALIKA is een leergierig hondje en zal later ook zeker veel uitdaging nodig hebben, alleen een rondje lopen zal voor haar niet voldoende zijn. MALIKA is wat waaks: als zij iets vreemds hoort of ziet laat zij van zich horen, dit komt ook door een beetje onzekerheid voor de nieuwe geluiden, zij heeft hier nog wat begeleiding in nodig.
Verder is MALIKA dol op knuffelen en aandacht, zij vindt het dan ook heerlijk om bij je in de buurt te liggen maar zij kan ook zelfstandig spelen of zich bezig houden met een lekkere kluif! Je moet haar wel goed in het oog houden want ze is nog volop aan het ontdekken en wil alles in haar bekje stoppen; een echte pup dus!
Met de juiste begeleiding en steun zal MALIKA een super leuke hond worden die echt trouw zal zijn aan haar baasje(s)!
Opvoedingstips
Om de beste kansen te hebben op een goede start is het belangrijk om inzicht in bepaald gedrag te krijgen zodat je hierop adequaat kunt reageren en de juiste begeleiding/opvoeding kunt geven.
ø Basisopvoeding ø Roedelgedrag ø Angst/Onzekerheid ø Verlatingsangst.

Profiel adoptant
MALIKA is nog een pup en moet nog verder opgevoed worden. Zij past bij mensen die begrijpen dat een pup van alles te leren heeft en die haar met een positieve opvoeding op wil laten groeien tot een sociale volwassen hond. Omdat zij zo jong is, kan zij niet geplaatst worden bij mensen die te veel uren afwezig zijn.
Wij zoeken baasjes die MALIKA consequent maar met zachte hand kunnen opvoeden en het zien zitten om leuke cursussen met haar te gaan volgen. Niet alleen de puppycursus maar ook vervolgcursussen en bijvoorbeeld behendigheid, dit zal MALIKA echt nodig hebben en erg leuk vinden. Het liefst plaatsen wij haar bij mensen die al ervaring hebben met honden en weten hoe zij deze jongedame goed moeten begeleiden.
LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden.
Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.

Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door.
Bij andere honden
Speels en open.
Bijzonderheden
Kosten gift: € 235,--

voor deelname in onze gemaakte kosten en stelt ons in staat de
buitenlandse honden hier én in land van herkomst te blijven helpen.

De honden zijn allen ontwormd, geënt volgens ouder-
dom, gechipt, en in bezit van een Europees paspoort.

Mijn looks
Hond
mix
Teefje
Jonge hond
Grote hond (21-50kg)
Sociaal gedrag
Omgang met kinderen (-10 jaar) onbekend
Omgang met kinderen (+10 jaar) onbekend
Sociaal met honden
Omgang met katten onbekend
Samenleven met jouw familie
Normaal energie niveau
Nog niet 100% zindelijk
Geen info over reizen in auto
Houdt echt niet van alleen zijn
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Gesteriliseerd
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm