LOUISA G. mix

1 week 2 dagen
Netherlands
32 visits
Over mij
LOUISA G.
Beschikbaar voor adoptie

Geslacht
Teef gesteriliseerd
Ras
Mix
Leeftijd
± 01/03/2017
Schouderhoogte
Kleine hond: 30 cm hoog en 8 kg.
Uiterlijk
Tricolor, kortharig
Herkomst
Griekenland, Kreta - Noah’s little Ark

contactpersoon
voor meer info:
marc@sos-strays.nl
+32 (0)495-698372

Tussen 18.00 - 22.00 uur

Verblijfplaats
Putte-Kapellen (grens B/NL bij Bergen op Zoom) in een opvanggezin met andere honden.

Karakter

Heel leuk lief hondje. LOUISA kwam zelfzeker de bench uit na een zware lange vlucht (ivm winterperiode geen rechtstreekse vluchten meer uit Kreta maar met tussenstop in Athene) en voelde zich meteen thuis. Even iedereen (mensen en honden – ook die grote reu van 80 kg) vriendelijk gaan begroeten, op onderzoek gaan door heel het huis, en nadat alles goedgekeurd lijkt te zijn, zich dan nestelen op de bank, liefst wanneer je erbij komt zitten.
LOUISA is nog maar net overgekomen naar hier. Binnenkort zullen we meer kunnen vertellen over karakter en specifiek gedrag in huis.
Opvoedingstips
Om de beste kansen te hebben op een goede start is het belangrijk om inzicht in bepaald gedrag te krijgen zodat je hierop adequaat kunt reageren en de juiste begeleiding/opvoeding kunt geven.
ø Basisopvoeding ø Roedelgedrag ø Angst/Onzekerheid ø Verlatingsangst.

Profielschets adoptant
LOUISA is nog maar net aangekomen in het opvanggezin. Binnenkort zullen we een beter beeld hebben van haar en waar zij het beste op haar plek zal zijn. Profielschets adoptant volgt nog.

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden.
Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.
Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door.

Bij andere honden
Sociaal en vriendelijk. LOUISA is niet bang voor grote honden.
Kosten: € 260,-- gift voor deelname in onze gemaakte kosten, en stelt ons in staat de
buitenlandse honden hier én in land van herkomst te blijven helpen.

+ € 60,-- toeslag
sterilisatie / castratie:
zie toelichting.

De honden zijn allen ontwormd, geënt volgens ouderdom, gechipt, en in bezit van Europees paspoort. Ze werden voor vertrek uit Griekenland dmv bloedproeven getest op de plaatselijke voorkomende zuiderse ziektes. De uitslagen waren negatief, dus gezond.

N.B.: Wanneer u interesse in één van onze hondjes heeft en daarvoor telefonisch contact met ons opneemt verzoeken wij u vriendelijk om bij geen gehoor zelf later nog eens terug te bellen. Wij trachten de onkosten aan telefoongesprekken zo laag mogelijk te houden zodat we het beschikbare budget optimaal aan het redden en verzorgen van de honden kunnen besteden. We hopen dat u hier begrip voor heeft.

Mijn looks
Hond
mix
Teefje
Jonge hond
Kleine hond (5-9kg)
Sociaal gedrag
Omgang met kinderen (-10 jaar) onbekend
Omgang met kinderen (+10 jaar) onbekend
Sociaal met honden
Omgang met katten onbekend
Samenleven met jouw familie
Normaal energie niveau
Nog niet 100% zindelijk
Geen info over reizen in auto
Geen info over alleen zijn
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Gesteriliseerd
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm