Kikiro

8 maanden 1 week
East Flanders
89 visits
Over mij
Kikiro
Geplaatst

Naam:  Kikiro

Geboortedatum: 05.01.2016

Geslacht: kater

Vrij: onmiddellijk

Gecastreerd/gesteriliseerd: ja

Gechipt en geregistreerd: ja

Gevaccineerd: 1x

Kan omgaan met kinderen: ja, maar geen kleine kinderen

Kan omgaan met honden: onbekend

Kan omgaan met katten: onbekend

 

Deze kat verblijft in Wondelgem

 

Voor deze kat zoeken we een thuis waar ze niet naar buiten kan of buiten in een veilige omgeving.

 

 

Karakter en achtergrond van de kat:

Hallo, mijn naam is Kikiro.

Lang geleden was ik onderdeel van een gezin. In het begin was ik waarschijnlijk graag gezien, maar dit bleef helaas niet duren. Naarmate de tijd verstreek kreeg ik steeds minder aandacht en liefde. Op een dag besloten mijn baasjes te verhuizen. In de nieuwe woonst was er blijkbaar geen plaats meer voor mij, dus ik werd achtergelaten.

 

Plots had ik geen thuis meer. Gelukkig was er nog de buurvrouw die me eten bracht. ‘s Avonds moest ik echter altijd alleen terugkeren naar een eenzaam en koud nest. Dagen werden weken, weken werden maanden. Ik denk dat ik toch een jaar op straat heb rondgezworven.

 

Vlak voor het ingaan van het nieuwe jaar, belde de buurvrouw kat zoekt thuis. Zij haalden me van straat, gaven me een veilige, warme plaats om te slapen en al het eten waarvan ik maar kon dromen. Hoewel ik eerst een beetje nerveus was, stelden ze me al snel op het gemak. Ik mocht nieuwjaar vieren in een huis waar ik zorgeloos kon ontspannen. Weet je dat, wanneer ik niet gestresseerd ben door het voeren van een overlevingsstrijd, ik eigenlijk een grote, rustige lieverd ben en een ware knuffelaar? Ik vul mijn dagen nu met snoozen op mijn favoriete dekentje in een knusse zetel.

 

Ondanks mijn eenzaamheid en zwerven ben ik nog steeds dol op mensen (al blijven het gekke wezens). Ik geef de hoop nog niet op en mijn voornemen voor dit jaar is het vinden van een warm nestje bij een liefdevol gezin. Een huis en thuis waar ik altijd welkom en geliefd zal zijn. Help je me mee om mijn doel te volbrengen?

 

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

Kikiro is getest op aids en leucose en testte negatief.

 

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer 1 vaccin gegeven werd.

 

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennismaken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

 

Voor meer info kan je contact opnemen met Anna  op het nummer 0479/57.73.97  tijdens werkdagen tussen 17u en 21u en tijdens het weekend tijdens 10 en 21 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

 

www.katzoektthuis.be

Mijn looks
Kat
Volwassen kat
Kater
Sociaal gedrag
Niet OK met kinderen (-10 jaar)
Omgang met kinderen (+10 jaar) onbekend
Omgang met honden onbekend
Omgang met katten onbekend
Samenleven met jouw familie
Ideale binnenhuiskat
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Gesteriliseerd
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm