Karel

1 week 1 dag
East Flanders
32 visits
Over mij
Karel
Beschikbaar voor adoptie

Naam: Karel
Geboortedatum: 2013
Geslacht: Man
Vrij: Onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 1x
Kan omgaan met kinderen: enkel oudere
Kan omgaan met honden: neen
Kan omgaan met katten: Ja

Deze kat verblijft in Denderleeuw

Karel verkiest overduidelijk het binnenleven, en aangezien hij maar 3 pootjes heeft, en daardoor iets trager is, zoeken we voor hem een thuis waar hij niet naar buiten kan, hetzij in een tuin waar hij niet uitgeraakt. 

Karel kan zowel alleen geplaats worden, als samen met een andere kat (mits goede introductie).

Karakter en achtergrond van de kat:

Karel is gevonden op een voederlocatie voor zwerfkatten, hij kwam ook om zijn portie eten vragen, want met zijn 3 pootjes was het nogal moeilijk om zelf voor zijn eigen maaltijden te zorgen. Hij leek nogal bang, maar omdat hij soms wel toenadering zocht, werd besloten hem binnen te nemen. Eens hij binnen was, was er van zijn schuchterheid niets meer op te merken, en ging hij onmiddellijk op zijn doel af: de schoot van de opvangmama.  

We vermoeden dus dat hij een echte binnenkat was, die er zo van gedaan was dat hij op het straat was gezet dat hij zich buiten angstig opstelde buiten. Deze lieve meneer is dus op zoek naar iemand bij wie hij zo vaak hij wil op de schoot mag komen, en waar hij nooit meer op straat terechtkomt. Hij is super braaf en rustig, maar als hij je ziet komen, komt hij ook vrolijk naar jou toeghuppelt, en begint hij volop tegen je te praten. Liefde heeft hij dus in overvloed te geef, en voor een babbeltje kan je ook altijd bij hem terecht. Wat zou je nog meer willen? 

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd. We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden. 

Adoptieprocedure:
Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Erica op het nummer 0472 44 02 21. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet
gereageerd.

www.katzoektthuis.be

Mijn looks
Kat
Volwassen kat
Kater
Sociaal gedrag
Omgang met kinderen (-10 jaar) onbekend
OK met kinderen (+10 jaar)
Houdt niet van honden
Sociaal met katten
Samenleven met jouw familie
Ideale binnenhuiskat
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Gesteriliseerd
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm