Jentha kruising

1 week 12 uren
Pan-European
7 visits
Over mij
Jentha
Beschikbaar voor adoptie

ACE: Jentha
Update Jentha, 21-02-2019, haar opvangmama vertelt :

Jentha werd samen met haar mama, broers en zusjes gered uit het dodingstation van Fuengirola. De 9 pups waren amper een paar dagen oud toen we hen daar weghaalden. We wisten dat ons - en vooral mama Judith, een moeilijke taak te wachten stond om hen allemaal te redden, maar het is voortreffelijk gelukt.
Jentha is super lief en heel intelligent, tevens 100% zindelijk. Zij is geen sloper in huis en als u niets laat slingeren, vernielt ze ook niets. Een krant die op tafel blijft liggen, kan wel eens omgetoverd worden tot leuke confetti ;)
Deze toffe meid houdt van wandelen, maar vooral van ravotten met andere hondjes dus een hondevriendje in haar nieuwe thuis zou wel goed voor haar zijn.
Jentha is nog jong en heeft enorm veel energie die ze moet kwijt kunnen, maar als dat gerespecteerd wordt, hebt u 's avonds een zalig rustige gezelschapshond bij u liggen. Voor bij allerkleine kindjes is zij misschien wat te hevig en energiek. Jentha is naar mijn kleinkinderen van 2 jaar wel erg lief, maar ik zorg er ook altijd voor dat ze al goed uitgelopen is voordat zij komen. Ze heeft een sterk jachtinstinct en katten is een absolute no-go.
Jentha loopt - mits nog wat correcties - al netjes aan de leiband en kan mooi gaan zitten op commando, ook op wandeling. Zij is een blije levensgenieter en een echte spring in't veld, dus een beetje geduld om haar nieuwe zaken aan te leren en haar focus daarop te houden, is wel nodig. Zij is een goede waker en blaft luid aan als ze een onbekend geluid hoort.
Mooie Jentha is een ideale partner voor baasjes die graag actief met hun hondje bezig zijn, zij zal u graag vergezellen om samen leuke avonturen te beleven...

https://www.youtube.com/watch?v=kP44FxagCUM

Jentha is een vrouwtje van ca. 9 maanden oud.

Jentha is een middelgrote hond (Cross): zij is ca. 50 cm hoog en weegt ca. 15 kg.

Jentha verblijft momenteel in Belgie

ACE referentie nummer: 15015

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt € 300,00 (€ 185,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* tanden reiniging (Geen chirurgie).
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Mijn looks
Hond
kruising
Teefje
Jonge hond
Medium hond (10-20kg)
Sociaal gedrag
Omgang met kinderen (-10 jaar) onbekend
OK met kinderen (+10 jaar)
Sociaal met honden
Houdt niet van katten
Samenleven met jouw familie
Normaal energie niveau
Zindelijk
Geen info over reizen in auto
Kan een paar uur alleen zijn
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Gesteriliseerd
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm