JACKY Mix Poedel<Malthezer Leeuwtje

3 maanden 3 weken
Limburg
585 visits
Over mij
JACKY
Geplaatst

Hallo iedereen, 
Jullie hebben vast al over mij gehoord ;-) ... Mijn naam is Jacky, ook wel Jack genoemd.
Ik ben een charmante Malthezermix meneer en ik ben net 5 jaar geworden. Door de ziekte van mijn vrouwtje kon zij mij niet langer goed verzorgen en mijn baasje moet de hele dag werken . Daarom hebben zij mij met een bezwaard hart en veel verdriet afgestaan aan de mensen van de stichting. Maar ze bellen nog regelmatig om te horen hoe het met mij gaat. Ik vind dat erg lief.

Ik heb het zeer naar mijn zin bij mijn pleegouders maar er gaat toch niets boven een eigen casa, niet dan? 
Bij mijn oude baasjes was ik enige hond, maar ik vind het veel leuker en gezelliger om met meerdere honden samen te leven. Jongens of meisjes maakt mij niet uit als zij maar sociaal zijn en mij accepteren en renspelletjes met mij willen doen. Ik ben een makkelijke hondenmeneer met een gezond zelfvertrouwen en zeer mensgericht, zit dan ook supergraag bij je op schoot. Ook lig ik graag op de bank bij mijn hondenvriendjes en geniet van mijn leven. Katten in mijn nieuwe thuis zijn geen probleem, ik accepteer hen gewoon als medebewoners. Wat zindelijkheid betreft, doe ik alles netjes buiten en geef ook aan als ik iets moet doen. Ik ben graag buiten en vaak in mijn tuin te vinden, en wandelen is super. Bij mijn huidige pleegouders krijgen wij af en toe gekookte kip, dat is zooooo lekker . Een aandachtspuntje is de verzorging van mijn vacht, ik moet nl regelmatig geborsteld worden. En ik moet ook regelmatig naar de kapper. Op het moment is mijn vacht erg kort en ben ik niet op mijn mooist, maar dat komt weer helemaal goed.
Samen met een andere hond kan ik ook een paar uurtjes alleen blijven. Kinderen vind ik leuk vanaf een leeftijd van een jaar of 8.
Ik heb pas geleden nog een gebitssanering gehad en de 'tandarts ' van de stichting heeft zo maar even 2 kiezen en 2 snijtandjes getrokken. Ik was heel stoer, hoor.
Ohja, ik ben gecastreerd...

Denk je dat je mijn nieuwe baasje kunt worden of heb je nog meer vragen? Dan reageer gerust.
De plaatsingsbijdrage voor mij is 280 euro en bestaat uit dierenartskosten en voerkosten en een klein beetje extra voor de kosten van de andere adoptiehonden van de stichting die ook nog een thuis zoeken. Jacky verblijft tot herplaatsing in het pleeggezin in Haelen Z-L.

Mijn looks
Hond
Mix Poedel<Malthezer Leeuwtje
Reu
Volwassen
Kleine hond (5-9kg)
Sociaal gedrag
Omgang met kinderen (-10 jaar) onbekend
OK met kinderen (+10 jaar)
Sociaal met honden
Sociaal met katten
Samenleven met jouw familie
Normaal energie niveau
Zindelijk
Kan in de auto
Kan een paar uur alleen zijn
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Gesteriliseerd
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm