Hachico Beagle

1 week 19 uren
East Flanders
84 visits
Over mij
Hachico
Mee op proef

Hoi, ik ben Hachico een jonge Beagle reu geboren op 21 juli 2018. Jong en onervaren dus. ik kan en moet nog heel veel leren. Waarom ik al op deze jonge leeftijd in het asiel ben beland? Tja, ik heb het nog heel moeilijk om alleen te blijven. Ik hou er echt niet van. Ik zoek dus een lief en geduldig baasje die heel veel tijd heeft om met me bezig te zijn en me dit stap voor stap te leren. Je zal er zeker rekening mee moeten houden om de eerste periode dat ik bij je ben, het even 'alleen leren zijn' op te bouwen. 
Ik zoek iemand die niet voltijds werkt of van thuis uit werkt (of met pensioen is). Je bent ook best geduldig en consequent om me alles aan te leren. En sportief, want ik hou van bewegen, spelen, wandelen en stoeien. Heb je een andere hond, dan kunnen we zeker goede vrienden worden als je ons op een goede manier introduceert. 
Met katten heb ik geen ervaring.
Leer jouw (klein)kinderen om me op een heel rustige manier te benaderen. Soms schrik ik van hun onverwachte of drukke gedrag en laat ik zien dat ik dit niet leuk vind.

Kortom ik ben een super enthousiaste, leuke, niet te grote, jonge hond , met heel veel potentieel om jouw allerbeste trouwe, gehoorzame en beste vriend te worden!
Denk je dat jij mijn ideale match bent? Kom me dan eens bezoeken in het asiel.

Vragen en afspraken enkel telefonisch op 09 253 29 93.

Belangrijke info! 
Liefde op het eerste gezicht! 
Op de website of facebookpagina zie je een hond waarbij je direct een goed gevoel hebt. Je hebt alles goed overwogen en wil deze hond adopteren. Indien je enkel een hok in de tuin of bench thuis kan bieden dan hoeft u ons niet te contacteren.

Belletje! 

Neem contact op met het asiel: 09/253 29 93 en maak een afspraak. Een voorlopige optie (maximaal voor 24 uur) op een hond of afspraak voor een bezoek worden enkel telefonisch gegeven. 

Neem je tijd! 

Kom langs op het asiel en maak kennis met de hond. Neem daarvoor de tijd en maak een wandeling. Een hond adopteer je niet in 10 minuten. Zijn er nog twijfels na de wandeling, kom dan gerust nog eens terug op een ander moment voor nog een wandeling. 

Vrienden voor het leven! 

Heb je zelf een hond, breng die dan mee zodat we de beide honden kunnen laten kennismaken. Doe eerst met beide honden een lange wandeling (neem dus een extra persoon mee), zo is de meeste energie al kwijtgespeeld en hebben ze tijdens het wandelen elkaars geur al kunnen opsnuiven. Daarna kan je op de speelweide beide honden aan elkaar introduceren. 

Adoptietijd! 

Ben je helemaal overtuigd, dan kan je beslissen om de hond te adopteren. Wij zorgen ervoor dat de honden voor adoptie door een dierenarts zijn onderzocht en al hun vaccinaties (normale wettelijk verplichte cocktail : hondenziekte/ hepatitis/ parvo/ kennelhoest en een extra vaccinatie voor rabiës) hebben gehad en gechipt zijn. Je krijgt ook het (Europees) paspoort van de hond mee. Sterilisatie of castratie gebeurt nog niet standaard maar kan wel op vraag gebeuren voor je de hond definitief mee naar huis neemt. Als extra service kan adoptie ook op zondag en op feestdagen, maar dan enkel in de voormiddag van 10u00-12u00. 

Kosten adoptie 

Bij het adopteren van een hond vragen we een onkostenvergoeding. Die vergoeding hangt af van een aantal factoren (leeftijd, grootte van de hond). De tarieven vind je op de website van het asiel:https://asieldierenbeschermingmeetjesland.weebly.com/ Je kan dit bedrag enkel cash betalen (wij beschikken niet over bancontact). 

Onze contactgegevens: 

• Adres: Wildestraat 34 te 9940 Doornzele (regio Gent) (België) 
• E-mail: DierenbeschermingMeetjesland@skynet.be Hou er rekening mee dat de mails niet direct beantwoord worden aangezien ze max. 1 x per dag of om de 2 dagen bekeken worden. Thuis beschikken wij ook niet altijd over alle info van de honden. 
• Telefoon: 09/253 29 93 (vanuit NL: 0032-9 253 29 93) 
• Website: https://asieldierenbeschermingmeetjesland.weebly.com/ 

Openingsuren: 

Maandag tot zaterdag van 10u00 -17u00 en op zon- & feestdagen van 10u00 -12u00. 

Onze andere honden kan je vinden op onze: • Facebookpagina: https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.10156568447172280&type=3 
• Vitus-pagina: https://vitus-adoptie.be/organisaties/dierenbescherming-meetjesland/5625...
• Pets.be: http://www.pets.be/dierenasielen/dierenbescherming-meetjesland 
• Instagram: https://www.instagram.com/dierenbeschermingmeetjesland/ 
• Adopteer.be: https://www.adopteer.be/organisaties/dierenbescherming-meetjesland

Hopelijk tot snel!

Mijn looks
Hond
Beagle
Reu
Jonge hond
Medium hond (10-20kg)
Sociaal gedrag
Omgang met kinderen (-10 jaar) onbekend
OK met kinderen (+10 jaar)
Sociaal met honden
Omgang met katten onbekend
Samenleven met jouw familie
Normaal energie niveau
Zindelijk
Kan in de auto
Houdt echt niet van alleen zijn
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Not desexed
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm