Fleurtje (te Brugge)

4 maanden 3 dagen
East Flanders
22 visits
Over mij
Fleurtje (te Brugge)
Geplaatst

Naam: Fleurtje

Geboortedatum: 01/01/2016

Geslacht: V

Vrij: ja

Gecastreerd/gesteriliseerd: ja

Gechipt en geregistreerd: ja

Gevaccineerd: 1x (2e keer voorzien voor 10/6)

Kan omgaan met kinderen: ja

Kan omgaan met honden: niet geweten

Kan omgaan met katten: met sommige

 

Deze kat verblijft in de gemeente Zedelgem

 

Voor deze kat zoeken we een thuis waar ze op termijn veilig naar buiten kan.

 

 

Karakter en achtergrond van de kat:

 

Fleurtje dwaalde rond in een woonwijk waar ze wel eten kreeg, maar geen echte thuis had, waarop iemand Kat zoekt Thuis contacteerde.

 

Fleurtje is een ongelofelijk sociale kat. Het liefst zou ze de hele dag op je schoot liggen of in je armen rusten. Kom je de kamer binnen, dan volgt ze je overal, als ze maar aandacht krijgt, is ze gelukkig.

Ze doet het goed met sommige van de andere katten hier in huis, maar niet met allemaal. Fleurtje is eerder dominant. Ze speelt samen met het kitten dat we hier hebben, ze liggen samen in een mandje en wassen elkaar. Maar naar twee andere katten haalt ze uit. Ze is best wel jaloers.

Ze kan dus bij een andere kat worden geplaatst, als die lief en sociaal is. Ze kan ook als enige kat worden geplaatst, maar dan wel in een gezin waar zowat permanent iemand thuis is, zoals iemand die van thuis uit werkt, iemand die niet (meer) werkt, want alleen zijn dat kan Fleurtje niet, dan miauwt ze klaaglijk en voelt ze zich ellendig.  

 

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

Fleurtje werd getest op aids en leucose en testte negatief. 

 

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 als een vaccinatie is gegeven en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

 

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch na gegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

 

Voor meer info kan je contact opnemen met Inez op het nummer 0499 700 345 tijdens werkdagen tussen 9 en 20 uur en tijdens het weekend tijdens 9 en 20 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnr en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op sms’en wordt niet gereageerd.

 

Http://www.katzoektthuis.be

 

Mijn looks
Kat
Volwassen kat
Kattin
Sociaal gedrag
OK met kinderen (-10 jaar)
OK met kinderen (+10 jaar)
Omgang met honden onbekend
Omgang met katten onbekend
Samenleven met jouw familie
Ideale binnenhuiskat
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Gesteriliseerd
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm