Edgard Kruising stafford/bull terriër

5 maanden 3 weken
226 visits
Over mij
Edgard
Geplaatst

Hallo iedereen,

Ik ga mij ook maar eens voorstellen.
Ik ben Edgard, ik ben een toffe 2 jarige reu, ik ben gecastreerd. Ik ben een kruising van een stafford en bull-terriër.

Ik ben heel speels en was zeer blij om eens andere mensen te ontmoeten. Maar het is wel opgevallen dat ik nogal aan mijn baasje hang. Ik wijk niet graag van haar zijde. Drukke onbekende mensen heb ik niet zo graag, dit laat ik dan ook zien, maar doen jullie rustig met mij dan doe ik absoluut niets en geef ik je al te graag knuffeltjes. Graag zie ik alles wat er in het ronde gebeurt, maar auto’s, tractors, fietsers bieden mij geen interesse. Ik ben misschien wel nog maar 2 jaar maar mama heeft mij toch al de basiskennis meegegeven.

Ik ben naar de hondenschool geweest, maar deze hadden mij er niet graag door “jeweetwel”, de vooroordelen. Ik kan zitten, liggen, blijven, apporteren en als je mijn naam roept kom in onmiddellijk naar je toe, goed hé! Als ik wandel trek ik wat in het begin voor al mijn energie kwijt te geraken maar erna blijf ik wel mooi bij jou lopen.(Ik doe alles voor een snoepje ;)) Ik ben geen blaffer en heb graag aandacht.

Als ik andere honden zie wel dan loop ik er liefst zo ver mogelijk vandaan of je mag mij dan ook een koekje aanbieden dan blijf ik wel mooi bij jou lopen. Maar samen wonen met andere hondjes lukt mij echter niet. Ik kan wel om met een dominante teef maar neem liever geen risico’s, dus heb ik liever mijn baasje voor mij alleen. Daar zit ook de reden waarom ik mij voorstel voor een nieuw gouden mandje te vinden.

Katjes en kindjes ben ik echter niet gewend, ik zie er soms wel buiten als mijn baasje mij uitlaat maar anders weet ik niet hoe ik met hen kan omgaan. Ik kan zeer goed alleen thuis blijven. Ik ben bench getraind, ga zeer graag mee in de auto en ben geen sloper. En zeer belangrijk JA, ik ben zindelijk. Ik heb geen allergieën en mijn gezondheid is tiptop in orde op een klein navelbreukje na als ik klein was, waar ik nu absoluut geen last meer van heb.

 

Bij deze zoek ik een baasje met ervaring en die mij de nodige aandacht, tijd en geduld kan bieden. Komt dit overeen met jou profiel.
Stuur dan een pb’tje naar Adopt a Staff voor verdere werking en hopelijk mag je mij snel ontmoeten.
Een liefdevol pootje en likje gr Edgard!

Mijn looks
Hond
Kruising stafford/bull terriër
Reu
Jonge hond
Medium hond (10-20kg)
Sociaal gedrag
Omgang met kinderen (-10 jaar) onbekend
OK met kinderen (+10 jaar)
Houdt niet van honden
Houdt niet van katten
Samenleven met jouw familie
Normaal energie niveau
Zindelijk
Kan in de auto
Kan een paar uur alleen zijn
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Gesteriliseerd
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm