Duo Switi en Choucroute

1 week 6 dagen
East Flanders
21 visits
Over mij
Duo Switi en Choucroute
Beschikbaar voor adoptie

Naam: DUO CHOUCROUTE & SWITI

Geboortedatum: 26-04-2017 & 04-2017

Geslacht: V & V

Vrij: onmiddellijk

Gecastreerd/gesteriliseerd: ja

Gechipt en geregistreerd: ja

Gevaccineerd: 2x

Kan omgaan met kinderen: vermoedelijk wel

Kan omgaan met honden: onbekend

Kan omgaan met katten: ja

 

Deze kat verblijft in Gentbrugge.

 

Voor deze kat zoeken we een thuis waar ze niet naar buiten hoeft. Indien buiten, enkel in een veilige omgeving.

 

Worden enkel samen geplaatst.

 

Karakter en achtergrond van de kat:

 

Choucroute is een speelse jongedame die houdt van aandacht en aaitjes. Haar ogen hebben een mooie kleur. Van zodra ze in een speelse bui is, kan je het meteen zien… crazy eyes! Ze geniet van ravotten met speelmuisjes en knuffels, rent graag achter de speelhengel en kan niet genoeg krijgen van speeltjes die wild bewegen. Op de foto lijkt het alsof ze scheel kijkt. Haar oogjes staan normaal, maar ze zit nooit stil als de camera in de buurt is. Choucroute is een echte kapoen die Switi veel uitdaagt: verstoppertje, tikkertje en worstelen zijn hun favoriete bezigheden. Naast haar zotte buiten, is Choucroute een zachtaardig kattinnetje die ervan geniet om dicht bij jou te kruipen en geaaid te worden. Met haar piepstemmetje maakt ze het duidelijk als ze wat aandacht nodig heeft.

 

Switi heeft haar naam niet zomaar gekregen, surinaams voor ‘lieveke’. Deze jongedame is sweeter dan sweet! Onbegrijpelijk hoe ze op straat beland is. Van het moment ze in jouw ogen kijkt en spint, ben je al verkocht. Ze geniet van aaitjes en houdt ervan om zich in jouw schoot te nestelen. Ze wordt ook graag opgepakt en geniet van elk moment dat je bij haar bent. Switi is iets rustiger en onderdaniger dan Chroucroute, zijn de perfecte match samen. Switi leek zich aan het begin wat af te zonderen en was minder druk dan de andere opvangkatjes, maar Choucroute wist haar uit haar kot te lokken. Nu rollebollen ze samen op de grond en rennen graag achter elkaar aan.  

 

Ze eten graag korreltjes, maar genieten af en toe ook wel van natvoer en lekkere snoepjes. Switi en Choucroute passen zich snel aan en zijn heel sociaal. Ze zijn op zoek naar een thuis waar ze naar hartenlust mogen spelen samen, om dan uit te rusten op jouw schoot en veel liefde te krijgen. De twee kapoenen geven alvast veel liefde terug!

 

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

 

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven

werden.

 

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

 

Voor meer info kan je contact opnemen met Sylvie op het nummer 0496 05 38 99, tijdens werkdagen tussen 17 en 20 uur en tijdens het weekend tussen 10 en 20 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op sms-en wordt niet gereageerd.

 

www.katzoektthuis.be

Mijn looks
Kat
Puber
Kattin
Sociaal gedrag
OK met kinderen (-10 jaar)
OK met kinderen (+10 jaar)
Omgang met honden onbekend
Sociaal met katten
Samenleven met jouw familie
Ideale binnenhuiskat
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Gesteriliseerd
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm