Duo kittens Toby en Pilou

1 week 2 dagen
East Flanders
30 visits
Over mij
Duo kittens Toby en Pilou
Geplaatst

Ter adoptie: DUO Toby (tijger) en Pilou (zwart)

 

Geboortedatum Toby: geschat 10 september 2017

Geslacht: M

Vrij: ja

Gecastreerd/gesteriliseerd: ja

Gechipt en geregistreerd: ja

Gevaccineerd: 1x

Kan omgaan met kinderen: ja

Kan omgaan met honden: niet geweten

Kan omgaan met katten: ja

 

 

Deze katten verblijven in de gemeente Zedelgem en worden enkel samen geplaatst.

 

Voor deze katten zoeken we een thuis waar ze wel/niet naar buiten kunnen.

 

 

Karakter en achtergrond van de kat:

 

Toby werd gevonden toen hij helemaal alleen rondliep in een tuin. Hij woog amper 700 gram en was erg bang zo in zijn eentje. Gelukkig kon hij bij Kat zoekt thuis in opvang komen.

Eerst was hij behoorlijk onder de indruk van alles, maar algauw ontdooide hij en genoot hij steeds meer van de aandacht en van het spelen met de andere katten in huis. Hij ontwikkelde zich tot een lief en speels kitten. Toby is niet langer bang van mensen, en laat zich aaien en oppakken, al vindt hij dat laatste niet zo leuk. Hij is bijzonder speels en kan rondrennen in huis als de beste, om daarna heerlijk bij je in slaap te vallen.

 

 

Geboortedatum Pilou: geschat op 10 juni 2017

Geslacht: M

Vrij: ja

Gecastreerd/gesteriliseerd: ja

Gechipt en geregistreerd: ja

Gevaccineerd: 1x

Kan omgaan met kinderen: geen al te jonge kinderen

Kan omgaan met honden: niet geweten

Kan omgaan met katten: ja

 

Pilou kwam samen met twee van zijn broertjes in opvang na een melding uit Oostkamp. De kittens waren algemeen verzwakt. Pilou was de kleinste van de drie en moest een beetje het onderspit delven bij zijn broers. Hij was erg schuw bij de start van de opvang en verstopte zich de hele tijd. Pas nadat zijn broers geadopteerd waren, is hij beginnen openbloeien. Hij kon het meteen erg goed vinden met Toby. Pilou is nog steeds behoorlijk schuw, maar rent niet meer in volle paniek weg als hij je ziet. Met tijd zal dit nog verbeteren en zal hij geleidelijk aan mensen meer en meer leren vertrouwen. Het feit dat Toby niet mensenschuw is, is daarbij een grote hulp voor hem. Daarom worden beide kittens uitsluitend samen geplaatst.

 

 

 

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

Toby en Pilou werden getest op aids en leucose en testte negatief. 

 

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro per kat als een vaccinatie is gegeven en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

 

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch na gegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

 

Voor meer info kan je contact opnemen met Inez op het nummer 0499 700 345 tijdens werkdagen tussen 9 en 20 uur en tijdens het weekend tijdens 9 en 20 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnr en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op sms’en wordt niet gereageerd.

 

Http://www.katzoektthuis.be

Mijn looks
Kat
Kitten
Kater
Sociaal gedrag
OK met kinderen (-10 jaar)
OK met kinderen (+10 jaar)
Omgang met honden onbekend
Sociaal met katten
Samenleven met jouw familie
Ideale binnenhuiskat
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Gesteriliseerd
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm