COCO

1 week 2 dagen
Antwerp
24 visits
Over mij
COCO
Geplaatst

COCO HOUDT VAN WAT VRIJHEID

Coco is een gesteriliseerd kattinnetje, geboren 06/2014. Ze werd een jaar geleden geadopteerd maar de adoptant moest haar met veel pijn in het hart terug brengen wegens verhuis naar een appartement. Coco was gewend om buiten te gaan en heeft daar ook echt nood aan. Een poging om haar toch binnen te laten wennen, maakte dat ze zowat constant ontroostbaar aan het raam naar buiten zat te kijken. In samenspraak werd besloten om Coco terug te nemen en op zoek te gaan naar een nieuwe liefdevolle thuis.

Ze is een zeer lieve en zachtaardige poes die gewend is om in een groep te leven en is dus ook heel sociaal naar soortgenoten. Ook honden vormen geen probleem als ze haar niet achterna zitten uiteraard.

Coco kan niet als enige poes leven; ze heeft een soortgenoot nodig én ze heeft een buitenloop nodig. Kattenluik is daarbij aangewezen gezien Coco haar behoefte liefst buiten gaat doen. Naar mensen toe een grote schat maar in het begin is ze voorzichtig met vreemde mensen. Een beetje geduld is dus ook een eigenschap waarover de kandidaat adoptant moet beschikken.

Voor eventuele kennismaking stuur een mail naar info@hetdierenthuisje.be met wat uitleg over uw thuissituatie. Vermeld aub tevens uw telefoonnummer. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Mijn looks
Kat
Volwassen kat
Kattin
Sociaal gedrag
Omgang met kinderen (-10 jaar) onbekend
Omgang met kinderen (+10 jaar) onbekend
Sociaal met honden
Sociaal met katten
Samenleven met jouw familie
Binnenkat, maar moet buiten kunnen
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Gesteriliseerd
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm