Clara

8 maanden 2 weken
East Flanders
178 visits
Over mij
Clara
Beschikbaar voor adoptie

Naam:  Clara

Geboortedatum: 2006

Geslacht: Vrouwelijk

Vrij: onmiddellijk

Gecastreerd/gesteriliseerd: ja

Gechipt en geregistreerd: ja

Gevaccineerd: 2x

Kan omgaan met kinderen: ja, geen kleine kinderen

Kan omgaan met honden: niet geweten

Kan omgaan met katten: ja

 

Deze kat verblijft in Sleidinge (Evergem).

 

Voor deze kat zoeken we een thuis waar ze naar buiten kan, maar dat moet niet.

 

Karakter en achtergrond van de kat:

Hallo, ik ben Clara.

Ik werd op 26 december gevonden in Gent met nog twee andere poezen. Ik kreeg daar gelukkig eten van een dame, maar had geen huisje. Eten kreeg ik genoeg, ik heb hier de bijnaam ‘Maggie’ gekregen.

Tijdens mijn sterilisatie merkte de dierenarts dat ik kanker had en nam ze 2 kankergezwellen weg.  Helaas zal die kanker op termijn terugkeren, maar wanneer is niet zeker. Hopelijk heb ik nog een aantal mooie jaren in het vooruitzicht want ik ben ook reeds een oud dametje.

Ik was het niet gewoon om in een huisje te wonen, maar ik vind het heel prettig.  Lekker droog, warm en een assortiment aan droog en natvoer. Meer heb ik niet nodig om gelukkig te zijn.

Ik moest eerst even wennen aan de aaitjes, maar dat ben ik nu gewoon. Ik begin dan ook snel te spinnen wanneer je mij over mijn kopje aait. Je mag me ook kammen, maar na 5 minuutjes is het dan wel even genoeg geweest. Een schootjeskat ben ik niet. Ik blijf steevast op mijn plekje liggen, een fleecedekentje op een kartonnen doos. Ik kom zelden de poezenkamer uit, ook al mag ik dat. Als ik dat doe, dan steek ik even de gang over naar de badkamer. Naar beneden kom ik voorlopig niet.

De poezen van mijn opvangmama, daar trek ik me niets van aan. Ik hoor ook niet meer van de beste. Meestal lig ik diep te slapen en dan mag er gerust een bom ontploffen.

Ik ben opzoek naar een veilig en rustig plekje voor de rest van mijn dagen te slijten. Wil jij mij dit gunnen?

 

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

Clara is getest op aids en leucose en testte negatief.

 

Voor Clara vragen we een vrije adoptiebijdrage.

Adoptieprocedure: 
Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Delphine op het nummer 0476/57 45 90, alle dagen tussen 9 en 21 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

www.katzoektthuis.be

Mijn looks
Kat
Volwassen kat
Kattin
Sociaal gedrag
Niet OK met kinderen (-10 jaar)
OK met kinderen (+10 jaar)
Omgang met honden onbekend
Sociaal met katten
Samenleven met jouw familie
Ideale binnenhuiskat
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Gesteriliseerd
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm