Chloe

5 maanden 1 week
Antwerp
125 visits
Over mij
Chloe
Geplaatst

Deze prachtige zwarte beauty is Chloë. Chloë was nog geen jaar oud toen ze al kittens kreeg, zo veel te vroeg voor zo'n kleintje. Desondanks heeft ze het super gedaan. Zo lief en zachtaardig, alles was goed voor deze lieve meid.

Nu een paar maanden later is Chloë helemaal veranderd, van zorgzame superlieve mama naar een speels jong katje. Ze is een lieve zachtaardige rustige meid. Ze is wel wat terughoudend in het begin, maar eens ze je kent mag je haar aaien, knuffelen en komt ze lekker bij je in de zetel liggen.

We zijn voor dit mooie meisje op zoek naar een topthuisje, waar ze alle aandacht krijgt die ze verdient en waar ze lekker verwend wordt, want dat verdient deze lieverd zeker en vast.

Dus denk je dat jij die speciale persoon bent die lieve Chloë haar baasje mag worden? Heb jij een gouden mandje voor haar waar ze nog meer mag openbloeien? Heb jij superveel liefde te geven? Je krijgt het dubbel en dik terug...

Wil je haar eens ontmoeten om zo verliefd te worden als ons? Stuur dan zeker een mailtje naar adoptiepoezencentrale@gmail.com!

Kan bij katten: JA (maar niet bij dominante katten)
Kan bij honden: JA (enkel bij rustige hondjes)
Kan bij jonge kinderen (0-10) : NEE
Kan bij oudere kinderen (10+) : JA
Moet buiten kunnen: NEE (maar zou wel leuk zijn)
Kan op een groot appartement: JA

Mijn looks
Kat
Volwassen kat
Kattin
Sociaal gedrag
Niet OK met kinderen (-10 jaar)
OK met kinderen (+10 jaar)
Sociaal met honden
Sociaal met katten
Samenleven met jouw familie
Ideale binnenhuiskat
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Gesteriliseerd
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm