Cai Amerikaanse stafford

5 maanden 3 weken
Belgium
182 visits
Over mij
Cai
Geplaatst

Pssst.. hey! Oh heb ik jullie aandacht?! De aandacht van de dames van adopt a staff had ik meteen hoor! Mijn naam is Cai! Ik ben, als ik het zelf mag zeggen wel een mooie verschijning niet? Ik ben dan ook nog maar 3 jaar oud en heb nog een stralend mooi gebit!

 

Mijn baasjes moeten echter veel meer werken dan vroeger en hebben te weinig tijd voor mij en Varo, hij staat ook hier ter adoptie. Alhoewel we samen leven worden we niet samen geplaatst, ik word niet bij andere dieren geplaatst want ik durf hem serieus verwonden als er eten bij te pas komt. Ik heb dus liever alle aandacht voor mij alleen, niets verkeerd mee toch? Ik weet dat het mijn kansen weer vermindert maar er zal toch iemand zijn die nog geen huisdieren heeft en verliefd is op mij? Want ik ben naar verschillende klassen geweest op de hondenschool en ik ken aardig wat commando's. Zit, lig, pootje, aandacht, wacht, voor, voet.. ik kan ze allemaal!

 

Met kindjes kan ik wel samen maar ik ben wel groot dus daar moet je wel mee opletten maar ik zal ze niets doen. Ik kan alleen thuisblijven als je een stevige bench hebt anders ga ik proberen uitbreken maar ik kan ook gewoon los in huis hoor ik doe niets kapot. Kom je me halen met de auto?! Top!! Hopelijk zie ik jullie snel! Dikke kus Cai

Mijn looks
Hond
Amerikaanse stafford
Reu
Volwassen
Grote hond (21-50kg)
Sociaal gedrag
OK met kinderen (-10 jaar)
OK met kinderen (+10 jaar)
Houdt niet van honden
Houdt niet van katten
Samenleven met jouw familie
Hoog energie niveau
Zindelijk
Kan in de auto
Kan een paar uur alleen zijn
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Gesteriliseerd
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm