Bangels kruising Labrador Retriever

6 dagen 17 uren
Pan-European
9 visits
Over mij
Bangels
Beschikbaar voor adoptie

ACE: Bangels
Bangels werd samen met Hudson binnengebracht door een Engelse familie. De honden ontsnapten altijd van hun terrein en de politie had ze al 3x teruggebracht. In plaats van iets aan de omheining te doen, brachten ze hen dan maar naar ons...probleem opgelost (???)
Bangels is een jonge, enthousiaste en energieke kerel die het liefst altijd uit zijn kooi wil om te spelen met de andere honden. Hij kan soms wel wat ruw zijn in het spel, dus ze moeten tegen een stootje kunnen. Hij gaat mee met de groep honden naar onze loopweide en dit gaat prima.
Naar mensen toe is deze knappe jongen heel lief en vriendelijk, een ideale hond voor een actief gezin. Hij heeft een braaf en eerlijk karakter en kan wel bij iets oudere kinderen.
Wie wil samen met Bangels toffe avonturen beleven ? Hij zal u graag vergezellen...
Bangels is een mannetje van ca. 1 jaar 7 maanden oud.

Bangels is een grote hond (Cross Labrador Retriever): hij is ca. 54 cm hoog en weegt ca. 18 kg.

Bangels verblijft momenteel in Belgie

ACE referentie nummer: 15546

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt € 300,00 (€ 185,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* tanden reiniging (Geen chirurgie).
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org
 

Mijn looks
Hond
kruising Labrador Retriever
Reu
Jonge hond
Grote hond (21-50kg)
Sociaal gedrag
Omgang met kinderen (-10 jaar) onbekend
OK met kinderen (+10 jaar)
Sociaal met honden
Omgang met katten onbekend
Samenleven met jouw familie
Normaal energie niveau
Nog niet 100% zindelijk
Geen info over reizen in auto
Geen info over alleen zijn
Medisch paspoort
Gevaccineerd
Microchip
Gesteriliseerd
Ontwormd
Niet behandeld voor hartworm